Daca multe dintre vedetele noastre autohtone sunt ”legate” de cate o televiziune, neavand permisiune sa vorbeasca sau apara la celelalte trusturi concurente, deoarece au contracte semnate, unde sunt anumite clauze care trebuie respectate, ei bine, Tudor Chirila este liber de contract.

La fel ca Loredana Groza si Mihaela Radulescu, care se afla in aceeasi situatie, artistul are libertate de miscare si de exprimare. Asta inseamna ca cele doua dive si cantaretul au contracte special, pe proiect.

Tudor Chirila este „legat” de Pro TV doar pe perioada difuzarii show-ului „Vocea Romaniei”, iar apoi e liber sa mearga unde vrea si sa declare ce vrea. Bosii de la Pro TV au fost de acord cu acest tip de contract dintr-un motiv simplu: Tudor oricum este un tip foarte discret, care nu face turul televiziunilor pentru a-si promova piesele ori pentru a participa la emisiuni mondene, potrivit Libertatea.ro. Singurul loc unde merge destul de des este Piata Victoriei, alaturandu-se protestelor.
Tudor Chirila, pus in fata unor situatii grele

Tudor Chirila a fost pus in fata unei situatii grele in calitate de jurat, in editia de vineri (26 octombrie). A fost etapa confruntarilor, iar juratilor le-a fost foarte greu sa aleaga intre concurenti. Irina Rimes nu s-a mai abtinut la un moment dat si a spus „Baga-mi-as!”, in momentul in care a fost nevoita sa aleaga intre doua dintre concurentele sale.

Nici lui Tudor Chirila nu i-a fost usor! Artistul a fost impresionat de calitatile vocale ale elevilor sai si si-ar fi dorit sa nu fie pus in situatia in care sa aleaga intre Sandor Dombi si Mihai Meiros, care au cantat celebra piesa „Tennessee Whiskey”. „Urasc show-ul asta!”, a spus Tudor Chirila la „Vocea Romaniei”. Intr-un final, artistul l-a ales pe Mihai Meiros. Fiul lui Sandor Dombi a fost foarte suparat, dar Tudor Chirila a incercat sa il consoleze. Niciun antrenor nu l-a salvat pe tatal sau.

„Nu te supara pe mine…Si pentru noi este greu!”, i-a spus Tudor Chirila baiatului.

coral