Un tânăr de 25 de ani care a amenințat un polițist din Constanța a fost ridicat de trupele speciale după ce a postat mesajul video pe rețelele de socializare.

Individul, condamnat în trecut la închisoare cu suspendare pentru că a condus fără permis, chiar îi rugă pe mascați să-i bată la ușă, iar ce și-a dorit i s-a și întâmplat. Trupele speciale l-au luat de acasă și procurorii au dispus reținerea lui pentru ultraj.

“Bă, dacă tot ești băiat și zici că mă urmărești și abia așteptăm să-l legăm pe Glonț, de ce nu vii peste mine dacă tot zici că vrei să mă prinzi? Că zici tu că ai Taekwondo. Vino peste mine!”, a spus bărbatul pe înregistrare.

Glonț – așa cum se prezintă în aceste imagini tânărul cu brațele tatuate – aflase că un polițist de la secția 5 din Constanța urmează să îl cerceteze în urma unui incident violent, în care ar fi fost implicat.

Probabil, ca să îl intimideze pe agent, a intrat în direct pe Facebook şi a început să îl amenințe și să se laude că ar avea cunoștințe sus-puse în Parchet.

“Vrei tu să mă legi? Păi cine să mă lege pe mine? Nu au fost oameni șmecheri, procurori… Vezi că mai avem și noi una alta, o cunoștință, ceva… Nici nu știi să faci un flagrant”, a continuat bărbatul.

Transmisiunea în direct pe internet a individului a avut aproape cinci minute. Pe toată durata ei, bărbatul îl sfidează pe polițistul care urma să îl audieze. Îl înjură și îl invită să îi percheziționeze casa și să îl aresteze.

“Când ai venit la mine atunci și stăteai numai cu mâna pe pistol… De ce nu ai intrat în curte la mine? Hai, veniți la mine dacă sunteți băieți! Când ești liber, atât vreau să zic, că nu stăm pe net, înjurăm”, a mai spus acesta în live-ul pe Facebook.

Polițiștii au urmărit transmisiunea bărbatului și i-au îndeplinit dorința. Au descins la el acasă și i-au spart ușa. Apoi l-au reținut și l-au dus în dubă.

Andreea Iliescu, Poliția Constanța: „Polițiștii, cu sprijinul luptătorilor serviciului de acțiuni speciale au desfășurat o percheziţie domiciliară la locuința bărbatului și a fost condus la audieri.”

Regretele nu l-au ajutat în fața procurorilor. Individul – în vârstă de 25 de ani – a fost reținut pentru ultraj.

  coral