O stie a bulversat pe toata lumea zilele trecute, cu privire la starea de sanatate a lui Brigitte Pastrama. A fost readusa in actualitate informatia conform careia vedeta s-a luptat cu cancerul. Ei bine, da, dar este vorba de trecut, in urma cu cativa ani.

Brigitte Pastrama a fost diagnosticata cu cancer in anul 2016, atunci cand a fost operata si tratata la Viena. Din fericire, a reusit sa treaca cu bine peste acea perioada. Acum, dupa aparitia informatiei ca ar fi din nou bolnava, bruneta a tinut sa lamureasca intreaga situatie.

"Dragi prieteni Pentru ca pe internet circula zvonul ca am cancer, vreau sa dezmint acest lucru, si va multumesc pentru toate urarile", a scris Brigitte Pastrama, la doar cateva zile dupa ce s-a casatorit cu Florin, iar viata ei s-a schimbat radical.

Va reamintim ca in iunie 2016, Brigitte Sfat anunta ca are probleme grave de sanatate. In urma unor investigatii, sotia lui Ilie Nastase a aflat de la medici ca are doua tumori localizate la plamani si ca este nevoie urgenta de o interventie chirurgicala.

coral