Dive la cutite! Brigitte Sfat si Claudia Pavel, concurente la "Ferma", clar nu se vor imprieteni in casa pe care o impart, pentru ca trecutul le impiedica. Fosta nevasta a lui Ilie Nastase a rabufnit la adresa cantaretei, pe care a acuzat-o ca s-ar fi culcat cu primul ei sot, iar scandalul va fi difuzat la PRO TV in urmatoarea editie a emisiunii.

Sloboda la gura cand ceva nu-i convine, Brigitte Nastase nu s-a mai putut abtine si, la nici 3 zile de convietuire alaturi de Claudia Pavel, a rabufnit, spunandu-le tuturor celor de la „Ferma” ca artista a avut o relatie cu primul ei sot, Octavian Sfat, chiar in timpul mariajului lui cu Brigitte. „Sotul meu, tata lui Robi, m-a inselat cu ea. A venit la concursul asta sa se combine cu alti barbati?”, a rabufnit Brigitte, fara sa tina cont ca in jurul ei sunt camere de filmat – sau, poate, tocmai de asta. Cum Octavian Sfat a murit la sfarsitul lui 2002, an in care Claudia „Cream” Pavel a implinit 18 ani, daca spusele lui Brigitte sunt reale, atunci, cantareata a fost combinata cu el cand era minora.

L-ar fi „impartit” si pe Catalin Cazacu

 Conform celor spuse de Brigitte, Octavian Sfat nu este singurul barbat pe care bruneta l-a impartit cu rivala ei. Despre Claudia s-a zvonit ca ar fi avut o relatie cu Catalin Cazacu, barbatul cu care Brigitte l-ar fi inselat pe Ilie Nastase. Claudia si Catalin au fost impreuna la „Exatlon” si pe parcusul filmarilor s-a remarcat o apropiere intre ei, insa nici unul nu a confirmat ca i-ar fi avut mai mult decat o prietenie.

coral