Concurentii care au mai ramas in Ferma au avut parte de o surpriza de proportii atunci cand au vazut cine se alatura competitiei. Sora Claudiei Pavel a intrat in concurs, iar scopul ei pare sa fie Brigitte, pe care vrea s-o puna la punct dupa ce i-a atacat sora, eliminata in urma cu o luna.

Dupa ce a scapat de rivalele Claudia Pavel si Carmen Negoita, Brigitte Nastase s-a refugiat in bratele lui Florin Pastrama, alaturi de care este filmata in tot felul de ipostaze fierbinti.

Linistea ei va fi zguduita insa de noua concurenta care a intrat in Ferma, nimeni alta decat sora Claudiei Pavel, Paula. Cea care a fost foarte revoltata cand s-a uitat la televizor si a vazut ca fosta doamna Nastase a acuzat-o pe sora sa, Claudia, ca a avut o relatie cu fostul ei sot, Octavian Sfat (n.r. decedat in 2002), pe vremea cand avea doar 15 ani si facea parte din trupa Candy.

“Cred ca a venit sa se razbune. Brigitte se simte cu musca pe caciula si incerca sa ii intre pe sub piele, dar nu cred ca pune botul Paula”, considera Ioana Filimon.

“Ma bucur ca este aici, acum nu stiu daca se bucura toata lumea. Stim cu totii vorba aia : cine sapa groapa altuia, cade singur in ea. Oare i-a venit momentul lui Brigitte sa alunece singura in ea?”, este de parere si Diana Belbita.

Florin Pastrama, declaratie de dragoste pentru Brigitte Nastase dupa ce si-au asumat relatia

In varsta de 41 de ani, Florin Pastrama si-a schimbat fotografia de profil de la Facebook cu o poza in care apare in timp ce o saruta pasional pe Brigitte Nastase, care este cu un an mai mare decat el. Acest gest a fost catalogat de multi ca o declaratie de iubire, avand in vedere ca nu este o imagine oarecare urcata pe cunoscuta platforma de socializare. Aceeasi fotografie a fost postata de tanarul afacerist si contul sau de Instagram, unde a scris urmatorul mesaj: “#noi #ferma #unnouinceput #protv #brigittenastase #florinpastrama #faraidinceai”.

Fanii lui Florin Pastrama s-au impartit in doua tabere: unii accepta relatia pe care o are cu Brigitte Nastare, iar altii, nu.

“Sper sa fii fericit si felicitari”, “Nu te supara, boss, da’ Raluca e piesa pe langa Brigitte ”, “Superbi”, “Florin Pastrama, 52 cm biceps cald… Brriggite, 52 ani ”, “Unul e Florin Pastrama” sunt cinci dintre comentariile lasate de internauti.

coral