Relatia dintre Brigitte Nastase si Florin Pastrama tine in continuare ”capul de afis” in lumea mondena. ”Ne iubim si acest lucru nu poate sa ni-l ia nimeni! Suntem fericiti si, in curnd, poate o sa facem si pasul cel mare. Este, poate, una dintre cele mai frumoase perioade din viata mea! Simt ca traiesc din nou”, a spus Brigitte la un moment dat.

Cei doi se comporta ca doi porumbei atunci cand ies pe strada, iar Florin Pastrama isi ia in serios rolul de barbat protector. O ajuta pe Brigitte in afacere si, daca indrazneste cineva sa o deranjeze, atunci isi umfla muschii pentru a arata ca doamna are protectia asigurata. Miercuri, spynews.ro i-a descoperit pe Brigitte si pe Florin Pastrama mergand la clubul detinut de fosta nevasta a lui Ilie Nastase.

La un moment dat, Brigitte s-a facut foc si para din cauza ca o angajata nu maturase bine locul. Brigitte a inceput sa tipe si sa gesticuleze, iar Florin Pastrama si-a intrat imediat in rolul de ”stalp al casei”. Zambetul s-a transformat intr-un ranjet arogant, bicepsii s-au umflat instantaneu si i-a aruncat angajatei o privire taioasa, ca sa inteleaga nu trebuie sa o supere cineva pe Brigitte. Mai mult, Florin Pastrama a inceput sa faca inspectie, la randul sau, pentru a observa daca au mai fost ceva greseli pe care le scoata in evidenta.

Brigitte Nastase, declaratii fara acoperire

Cei care au urmarit fiecare editie a show-ului ”Ferma” au putut constata ca Brigitte Nastase a reusit sa intretina o atmosfera tensionata, chiar daca nu a fost intotdeauna doar vina ei. Totusi, inainte de participarea la emisiune, Brigitte promisese ca va deveni prietena tuturor. Din nefericire, totul a fost ”pe invers”.

Cu doar cateva zile inainte de a incepe emisiunea, Brigitte Nastase declara pentru Pro TV ca ”trebuie sa vezi ceva bun in fiecare om ” si ca ”o sa incerc sa ajung la sufletul lui”:

”Eu ma imprietenesc cu toata lumea. Trebuie sa vezi ceva bun in fiecare om, nu exista numai oameni rai. Eu am fost in situatii in care nu am avut de ales, mai ales la inchisoare. Am fost in celula cu niste fete pe care le-am invatat sa scrie, sa citeasca. O sa fac ce am facut atunci si ce fac in fiecare zi din viata mea: vorbesc cu oamenii, incerc sa-i cunosc, incerc sa vad unde are sufletul si o sa incerc sa ajung la sufletul lui. Orice om are un suflet, iar pe mine ma intereseaza cel mai mult sufletul la om”, spunea Brigitte, citata si de libertatea.ro.

Totusi, in timpul concursului, lucrurile au stat fix pe dos, Brigitte reusind sa-i enerveze pe multi dintre concurenti prin atitudinea sa.

coral