Perioada primăverii vine odată cu bucuria sărbătorilor Pascale, simbol al renaşterii şi speranţei. Fiecare dintre noi va încerca să descopere căi minunate prin care va aduce un plus de lumină şi speranţă, bucurându-i pe cei din jur cu daruri minunate şi bine venite. A dărui reprezintă modalitatea prin care ne aducem aportul la crearea unei atmosfere de sărbătoare în care se împletesc speranţa, bucuria şi bunătatea.

<![endif]–>

Cadouri elegante pentru colaboratori, angajaţi şi parteneri de afaceri

Relaţiile care ţin de sfera profesională în care ne desfăşurăm activitatea, necesită atenţie şi interes din partea noastră chiar şi pe perioada sărbătorilor. A-ţi arăta recunoştinţa şi aprecierea faţă de cei alături de care lucrezi, faţă de colaboratori şi parteneri, reprezintă o etapă foarte importantă în perioada sărbătorilor, tocmai pentru a menţine o dinamică echilibrată şi normală a relaţiilor cu aceştia. Bucuria de a dărui nu trebuie să se manifeste doar în mediul nostru personal, ci trebuie să se extindă cu eleganţă şi discreţie şi în mediul profesional. Astfel, vei alege cosuri cadou, ideale pentru a fi dăruite în prag de sărbătoare colaboratorilor şi partenerilor de afaceri. Sunt cadouri care se localizează într-o zonă neutră, fără a depăşi graniţa către o zonă prea personală, astfel că nu vor leza sub nicio formă niciuna dintre părţi. Acest tip de cadouri corporate reprezintă modalitatea cea mai sigură prin care poţi surprinde în prag de sărbătoare, oferind un cadou delicios şi ingenios, garnisit cu dulciuri rafinate, gustări apetisante şi băuturi fine. Ideea acestor coşuri cadou atât de frumos ambalate şi accesorizate este aceea de a îmbogăţi masa de Paşte, cu un plus de stil şi eleganţă, fiind potrivit oricui şi întotdeauna apreciat.

Accesorii personalizate

Cadourile corporate trebuie să se localizeze într-o notă neutră, fără a viza anumite preferinţe personale ale persoanei căreia sunt destinate. Din acest motiv, sectorul gastronomic s-a dovedit a fi cel mai sigur de abordat, fără a face referire la vreun aspect anume. Dulciuri speciale, ciocolată provenită din zone renumite, fursecuri, migdale sau fructe confiate, mici gustări sărate, alune şi nuci, pateuri sofisticate şi băuturi rafinate sunt ideale într-o astfel de abordare neutră. O modalitate prin care poţi spori originalitatea unui coş cadou, o reprezintă diferitele obiecte personalizate, de la pixuri şi agende, până la căni, mape sau suporturi pentru cărţi de vizită.

Alegând să dai colaboratoratorilor sau partenerilor tăi de afaceri un cadou personalizat, întăreşti relaţia cu aceştia, oferindu-le posibilitatea de a-şi aminti oricând cu uşurinţă de specificul afacerii tale. O combinaţie între deliciile culinare şi elementele personalizate poate reprezenta cadoul perfect, însă având grijă ca valoarea totală să nu fie foarte mare, pentru a nu crea ideea de obligaţie, ci de a rămâne în sfera unui dar plăcut, oferit în prag de sărbătoare. Astfel, cadoul de Paşte pregătit pentru partenerii tăi de afaceri sau chiar pentru angajaţii tăi, va fi primit cu bucurie şi va întregi atmosfera de sărbătoare din casele acestora.

coral