Daniela Crudu a fost bănuită ani buni că face sexi pe bani, iar confirmarea oficială a fost oarecum făcută. Fosta sistentă TV a fost pomenită într-un mega-dosar de prostituție care s-a lăsat inclusiv cu arestări.

Daniela Crudu a ținut-o între-o veselie când a fost acuzată, în urmă cu trei ani, că face sex pe bani. Chiar dacă se vorbea la vreme respectivă despre un dosar de prostituție, instrumentat de procurori, vedeta nu a lăsat să se vadă că este afectată, mai ales că nu era prima dată când i se puneau în spate aceste acuzații.  

Acum câtiva ani, s-a auzit ca întreține relații sexuale cu Ioan Neculaie pentru sume de ordinul a mii de euro, lucru oarecum confirmat în momentul în care paparazzii cancan.ro au fotografiat-o în fața casei lui Neculaie de la Brașov. Momentul adevărului a fost acela când Leo de la Strehaia a acuzat-o că i-ar fi cerut 10.000 de euro pentru a petrece o noapte de pomină cu el, arata Can Can.

Deși Cruduța a negat totul, puțină lume i-a dat crezare. Totuși, în perioada când a fost iubita lui Mihai Costea, asistenta tv s-a rupt total de gașca de prietene pe care o avea, însă cu care a reluat relațiile în momentul în care s-a despărțit de fotbalist.

Simona Trașcă se vindea ieftin

Cea supranumită „Pamela de Romania”, Simona Trașcă s-a aflat și ea pe lista anchetatorilor în dosarul de proxenetism. Ea a devenit cunoscută după ce s-a vehiculat că ar fi fost amanta lui Dan Negru, iar apoi a continuat să aibă o mulțime de relații eșuate, cele mai multe cu bărbați străini de lumea showbiz-ului.

Blonda nu s-a arătat niciodată ușă de biserică, mai ales ca aparițiile ei in cluburi nu erau deloc cuminti. Despre Trașcî se zvonea ca nu avea un tarif prea mare și că oferea adevărate show-uri incendiare atunci când era chemată la petreceri private.

Emmy cerea 200 de euro

Pomenită în același dosar de prostituție, în 2010, cântăreața a fost surprinsă de o cameră de luat vederi în timp ce îi făcea “nota de plată” unui client. Actiunea a avut loc într-o cameră de hotel, iar Emmy i-a cerut bărbatului suma de 200 de euro pentru a întreține relații sexuale normale și orale.

Cântăreața nu a scos niciun cuvânt despre acel flagrant nici până în ziua de astăzi, însă, imediat după aceea, ea a dispărut din showbiz. În 2013, cancan.ro a reușit să îi dea blondinei de urmă. Aceasta a mărturisit că este distrusă din cauza morții mamei sale, care a decedat în urma unei erori medicale, dar și că are un iubit: 

“Nu vreau să mai aud de showbiz, nu vreau să ma mai aflu în lumina reflectoarelor. M-am cumințit, am un logodnic cu care vreau să mă căsătoresc. Lumea asta nu mai este pentru mine. Partenerul meu nu mă mai lasă să vorbesc cu ziariștii. Acum mă ocup de afacerea iubitului meu”, a spus ea. coral