Cât mai aștepți să fii liberă? Până când ai să depinzi de alții sau o să-ți amâni plăcerile? Ăștia sunt cei mai buni ani ai tăi și meriți să te bucuri de ei. Așa fac deja zeci de alte modele de la Heylux Iași pareri, cel mai mare studio de videochat din oraș.

Poate te întrebi dacă ai ce-ți trebuie pentru a deveni și tu un model de succes. Te asigur că ai. E de ajuns să fii simpatică, să știi la un nivel ok engleza și să fii comunicativă. Dacă ai împlinit 18 ani, putem sta deja de vorbă despre o colaborare.

Alege și tu cel mai bun job din lume!

Ce-ți aduce colaborarea asta? Foarte simplu: independență financiară, relaxare, încredere în propriile forțe. Eu sunt Claudia și mă ocup de PR-ul studioului. Stau de vorbă în fiecare zi cu modele care până acum câteva luni erau începătoare.

Când au venit aici, aproape toate erau timide, reținute. Se întrebau, probabil ca și tine, dacă se vor adapta, dacă jobul ăsta e pentru ele. Acum câștigă deja în jur 2.000 de euro pe lună și cresc constant în încasări.

Pe partea de motivare, lucrurile se schimbă spectaculos. Unele colege sperau să obținută doar niște sume decente din jobul ăsta. Păreau ușor neîncrezătoare când le spuneam că vor încasa mii de euro. Iar acum totul devine o realitate frumoasă pentru ele.

Așa o să fie și pentru tine. În primul rând, începi să lucrezi într-un mediu plăcut, în care toată lumea te respectă. Am amenajat studioul în așa fel încât să te simți ca o vedetă online. Echipa e 100% feminină și te ajută mult să te adaptezi cât mai repede la ce ai de făcut.

De asta pot spune cu mâna pe inimă că e cel mai bun job din lume pentru tine. De fapt, e mai mult un mediu extraordinar în care îți punem totul la dispoziție pentru a reuși. Și îți dăm libertate absolută în privința câștigurilor. Adică nu ai limite de încasări.

Dacă vrei să faci peste 10.000 de euro pe lună, te încurajăm și te susținem să realizezi asta. Chiar e un nivel deja depășit de câteva modele din studio. Cu alte cuvinte, depinde doar de tine cât de sus ajungi, cât de mult te folosești de ajutorul nostru.

Cheltuiește atât cât ai chef!

Partea și mai bună a acestei colaborări e că ai șansa să faci ce vrei cu banii ăștia. Gata, s-a terminat cu economisitul, cu reținerile! Ai liber la shopping, la distracții! Modelele de la Heylux Iași sunt campioane la cumpărături din mall și la clubbing.

Sunt sigură că și pe tine te-ar prinde bine stilul ăsta. Oricum, dacă ai nevoie de colege de distracție, găsești o mulțime de colege aici, la Heylux Iași. În zilele libere sau după program, mergeți împreună să vă luați lucruri din magazine sau să savurați plăcerile relaxării la terase, party-uri.

Tu îți controlezi deplin viața. Hotărăști cât acorzi distracțiilor și odihnei. Când ai o sursă extraordinară de venituri, din studio, partea asta financiară devine o bază solidă pentru orice vrei să faci în viață.

Mai mult, dacă ești serioasă, îți acordăm și împrumuturi cu dobândă zero pentru intervenții estetice, în caz că dorești asta. La fel, te împrumutăm cu bani pentru achiziția primei mașini sau primului apartament.

Sună bine? Atunci de ce să mai amâni începutul colaborării? Sună-mă acum la 0744.33.77.11 și hai să vorbim despre succesul tău! Abia aștept să ne cunoaștem și să facem planuri împreună. Sunt sigură că o să-ți meargă de minune la noi! coral