Cătălina Ponor a dezvăluit cum a petrecut perioada de pandemie de coornavirus până acum.

„Bineînțeles că atunci când a început nebunia asta cu pandemia eram și eu destul de speriată. Cumva ni se inducea… și ni se induce în continuare această frică de virus, mai ales la televizor. Eram mult mai izolată decât acum și chiar îmi era frică să ies. Mi-a fost frică să îmi scot și cățelușa la plimbare! Acum, că am casă la curte e altceva. E mult mai relaxant. Apoi, am început să îmi dau seama că e doar o gripă puțin mai virală și mai agresivă, dar am purtat tot timpul mască”, a spus sportiva, potrivit oficialmedia.

Întrebată dacă are de gând să se vaccineze anti-Covid, Cătălina Ponor a declarat: „Vrei să-ți spun ceva? Nu! (râde) Eu nu mă vaccinez momentan. Nu am încredere și ți-o spun cu toată sinceritatea! Mi se pare, în primul rând, că s-a obținut prea repede și, în al doilea rând, nu știm care sunt reacțiile adverse ale acestui vaccin. Se dau doar presupuneri și e bine să ne informăm despre acest vaccin. Mai aștept. Am răbdare.

…Mi se pare firesc ca fiecare om să ia decizia pentru el de a se vaccina sau nu și nu mă refer doar la sportivi. O să se ajungă la presiuni de genul „vrei să mergi la Jocurile Olimpice, te vaccinezi, ești obligat”. Nu… lasă sportivul, sau doctorul sportivului, să decidă el, pentru că, Doamne ferește, există o substanță prin care poți fi testat pozitiv. Ce faci? Pui munca sportivului în pericol, iar asta nu poate fi normal. Noi am avut probleme mari de la un Nurofen… Poate să fie o problemă acest vaccin. Am auzi că unii au murit de la acest vaccin. Nu poți ști ce se întâmplă… am auzit de mulți oameni care au avut reacții adverse”.

 

coral