Se știe de ceva vreme că fosta soție a lui Marian Drăgulescu, Larisa, activează pe OnlyFans, platforma destinată adulților. Aceasta publică fotografii și clipuri video indecente pentru care e plătită de abonați, însă iată căt trebuie să dea statului ca impozit.

Larisa Drăgulescu activează de ceva vreme pe OnlyFans, iar fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu recunoaște că face asta și nu o afectează cu nimic vorbele din jur. Tânăra reușește să strângă sume uriașe din platforma pentru adulți, acolo unde publică fotografii și clipuri video în ipostaze indecente.

Cât plătește impozit statului Larisa Drăgulescu din OnlyFans

Cu toatea astea însă, Larisa Drăgulescu dă impozit la stat, iar ea spune că e pusă la punct cu tot ceea ce înseamnă legea, astfel că niciodată nu a avut probleme din cauza declarării veniturile de pe OnlyFans.

Vedeta susține că jumătate din sumele pe care le primește pe OnlyFans revine statului, însă chiar și așa, aceasta reușește să încaseze bani frumoși din platforma unde lucrează.

„Una peste alta, în funcție de numărul de fani și de ideile tale puse în practică, ești plătită. Eu primesc bani aproape zilnic. Nu pot să vă spun o sumă exactă, dar pot spune că au existat luni cu 5.000 de euro sau altele în care am fost plătită dublu, adică 10.000 de euro.

Pentru fiecare bănuț câștigat, plătesc impozite statului. Ca atare, aproape jumătate din încasările mele se duc pe impozite. Dar nu mă plâng!”, a spus ea pentru impact.ro.

Larisa Drăgulescu și-a creat propriul QR Code

Pentru a putea fi găsită mult mai rapid, Larisa Drăgulescu a mai mărturisit că recent a reușit să-și facă propriul ei QR Code care să ducă oamenii interesați de conținutul ei direct pe rețeaua pe care activează.

Ea susține că e prima din România care a făcut asta și chiar multe alte domnișoare de pe OnlyFans au contactat-o cu privire la acestă îmbunătățire.

„Mi-am creat propriul meu QR Code. Oamenilor le va fi mai ușor în acest fel să intre pe pagina mea de Onlyfans. Vor scana codul și mă vor întâlni. E vorba despre o inovație, fiindcă nu am mai văzut la niciun model de Onlyfans așa ceva.

Am primit multe mesaje de la alte fete care doreau sa afle detalii despre ideea mea și despre cum am pus asta în practică!”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Larisa Drăgulescu susține că e foartea împlinită cu ceea ce face și e un om realizat. Chiar dacă și-a luat și mult hate, aceasta merge tot înainte și face așa cum și-a propus fără a asculta de gurile rele. coral