Vrei să știi adevărul despre cât vei câștiga lucrând într-un studio de videochat din Galați?

Nu vei câștiga nici 100.000$, nici 2455$ pe perioadă.

Bună! Sunt Andra, manager la studioul de videochat din Galați Go M.A.D. by BEST Studios. Vreau să îți vorbesc despre cât vei câștiga lucrând într-un studio de videochat. Ai văzut și tu că toate reclamele unui studio de videochat din Galați îți promit îmbogățire rapidă și, probabil, ți-ai format în cap ideea că da, se exagerează mult în această industrie. Nu, nu se exagerează mult, ci se generalizează mult. Câștigurile cu care aproape orice studio de videochat Galați iese în față sunt reale, dar sunt ale modelelor de top din studio. Modele cu experiență, modele care lucrează peste 90 de ore în două săptămâni, modele care se dezvoltă și investesc în imaginea lor în mod continuu.

Deci cât poți câștiga într-un studio? Deocamdată îți pot spune că absolut 0$! De ce? Pentru că în loc să mergi la interviuri și să pui întrebările care te interesează, tu stai și cauți pe net un răspuns. Dar pentru a te ajuta, uite care sunt întrebările pe care este bine să le pui în cadrul unui interviu pentru a-ți face o idee despre cât de mult ai putea câștiga:

Care este sistemul de trainig? Au trainerii experiență în domeniu? Cât de mult investesc într-un model de videochat? De la ședințe foto-video, la imagine. Care sunt procentele care îți revin ție? Există și alte costuri sau clauze? Se lucrează legal? De ce aceste 5 întrebări sunt esențiale?

Pentru că nu poți face bani fără un training profesionist cum este la Go M.A.D. by BEST Studios Galați. Pentru că un studio de videochat Galați serios investește în tine și în imaginea ta. Pentru că s-ar putea să te trezești că vei avea câștiguri de 5000$, dar când scazi procentele și alte costuri pe care unele studiouri de videochat le practică, să rămâi doar cu 1000$.

Și pentru că dacă nu lucrezi legal, s-ar putea să te trezești că într-o zi că fie ți se confiscă tot ce ai strâns, fie că studioul de videochat refuză să îți mai facă plățile, iar tu nu vei avea un temei legal să obții bănuții care îți aparțin.

Acestea fiind spuse, dacă îți dorești să știi cu adevărat care este suma pe care o poți câștiga, începe să programezi interviurile, pune întrebările, cântărește răspunsurile și ia decizia care este potrivită pentru tine! La studioul de videochat Galați Go M.A.D. by BEST Studios îți oferim toată transparența.

Ești pregătită să fii un model de videochat #MAD?

Ne găsești aici: 0741 545 555 coral