Vlăduța Lupău s-a făcut rapid remarcată în industria muzicală din România. În ultima perioadă, melodiile artistei sunt in top trending pe YouTube și sunt ascultate și distribuite de milioane de români.

Vlăduța Lupău este și una dintre cele mai frumoase cântărețe de muzică populară. Românii o iubesc pentru că promovează o frumusețe naturală, fără a a apela la serviciile medicilor esteticieni. Vedeta cântă de la vârsta de patru ani şi acum, la 27 de ani, videoclipurile ei adună milioane de vizualizări. Nu este doar talentată, ci și ambițioasă și muncitoare, demonstrand asta prin finalizarea studiilor de medicina veterinară. Puțini știu că Vlăduţa Lupău este zootehnist cu diplomă!

S-a făcut cunoscută și datorită relației cu soțul său

În urmă cu scurt timp, Vlăduţa Lupău s-a căsătorit cu goalkeeperul CFR Cluj, Adrian Rus. Soțul ei a devenit faimos mai degrabă datorită scandalurilor în care a fost implicat. În 2015, sportivul s-a ales cu 20 de etape de suspendare după ce a urcat în tribune și a bătut un susținător al echipei advers. În conflict a fost implicat și fratele său, Ionuț Rus.

Adrian Rus e unul dintre fiii lui Toma Rus, fostul chestor de poliție, secretar de stat în cadrul MAI. Toma Rus a fost şeful Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj până 2006.

Vlăduţa Lupău strânge milioane de vizualizări pe YouTube

Este una dintre cele mai urmărite cântărețe de pe canalele online. Artista are peste 300.000 de urmăritori pe YouTube și a adunat peste 20 de milioane de vizualizări la videoclipurile sale. Are diverse colaborări muzicale cu mai mulți artiști cunoscuți în România.

Câți bani câștigă Vlăduţa Lupău

Pe lângă faimoasele videoclipuri publicate online, Vlăduţa Lupău adună sume bune și din aparițiile la evenimente. În general, un cântăreț de muzică populară are un moment artistic de o oră sau două pe eveniment, fie acesta nuntă, botez sau petrecere privată.

Prețul unei formații pentru o nuntă diferă foarte mult de la artist la artist și este influențat de mulți factori. În medie, am aflat că prețurile variază de la 1.000 de euro până la 30.000 de euro. Bineînțeles, prețul variază în funcție de durata evenimentului, locație, experiența artistului. Fiind extrem de populară în ultima perioadă, putem spune ca Vlăduţa Lupău nu merge la niciun eveniment pe mai puțin de 5000 de euro, iar prețul poate crește în funcție de factorii menționați.

Pe YouTube, lucrurile stau diferit. Creatorii de conținut video sunt plătiți în funcție de numărul de vizionări pe care le face un material. De exemplu, în medie, un clip cu 1.000 de vizualizări generează aproximativ 2,5 dolari. Aproximativ 1,38 dolari merg la YouTuber. Asta înseamnă că va câștiga aproximativ 5 lei dintr-un videoclip care a fost vizionat de 1.000 de persoane. Atunci când Vlăduţa Lupău are un milion de vizualizări la clipurile sale câștigă 300 – 400 de dolari pe lună.

Prin activitatea sa profesională, suntem convinși că Vlăduţa Lupău face grămezi de bani. Sumele provin din încasările de pe canelele Youtube și din cântările pe care le oferă la petreceri private.

La videoclipul de mai jos, Vlăduţa Lupău a strâns 27 de milioane de vizualizări! Și acesta este doar una dintre multele sale apariții pe YouTube! Un calcul simplu ne spune că, doar la acest clip, ea a primit minim 8000 de dolari de la youtube, de la publicare până acum. coral