Urmarit de creditori si ingropat in procese pentru datoriile acumulate, Irinel Columbeanu este pe punctul de a pierde o parte a averii sale. Mai precis un teren pe care-l detine in Ciolpani. Chiar in ajunul Sarbatorilor Pascale, afaceristul este chemat in instanta, ca si parat, alaturi de fosta sa sotie, Monica Gabor!

La mai bine de sapte ani de la divortul de Irinel Columbeanu, Monica Gabor are batai de cap chiar si-n America. Nu din cauza traiului pe care-l duce peste Ocean, unul de lux alaturi de milionarul Mr. Pink, ci a datoriilor acumulate de fostul sot inca de cand formau o familie. Mai precis, chiar in ajunul Sarbatorilor Pascale, Moni este chemata in Romania sa dea cu subsemnata intr-un proces de partaj la Judecatoria Buftea, pentru un teren din Ciolpani cumparat de Columbeanu pe vremea cand erau casatoriti.

Terenul cu pricina constituie obiectul unui litigiu dintre afacerist si o firma. Aceasta l-a dat in judecata pentru neplata unor datorii mai vechi, de aproximativ 650.000 de lei. Cum Iri nu a avut bani lichizi sa faca plata, judecatorii au decis executarea silita a parcelei din Ciolpani. Terenul a fost achizitionat insa de acesta in timpul casniciei cu Monica Gabor.

Astfel ca firma reclamanta a deschis un nou dosar. Acesta are ca obiect partajul fostilor soti, care in prezent par sa se inteleaga de minune, spre binele fiicei lor, Irina. De altfel, in momentul in care si Monica a avut probleme cu fosta avocata care a reprezentat-o la divort, careia nu-i achitase onorariu, Irinel i-a sarit in aparare. La fel cum a facut-o si atunci cand fostei sotii i s-au furat bijuteriile dintr-un seif  din casa prietenei sale.

Proces si pentru neplata unor impozite

Tot de cativa ani, Irinel Columbeanu se judeca si cu Directia Generala de Taxe si Impozite a sectorului 1. Afaceristul de la Izvorani va avea un nou termen la sfarsitul acestei luni, intr-un proces ce dateaza inca din anul 2016. Problemele financiare ale lui Irinel Columbeanu au inceput in urma cu mai bine de zece ani. Acesta se lansa atunci intr-o afacere cu ciment, „colombitul”, in care credea ca va da lovitura. Socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ. Iar fostul sot al Monicai s-a trezit dator vandut la banicile la care se imprumutase pentru a pune pe picioare afacerea.

coral