Un abonat al cluburilor si al extravagantelor, viata milionarului Dan Camarzan s-a schimbat la 180 de grade de cand a aderat la un cult despre care foarte putina lume a auzit. Vestea ca acesta si-ar fi ucis bunica, prin sugrumare, a socat pe toata lumea!  

Dan Camarzan a fost retinut de politisti, fiind banuit ca si-a sugrumat bunica in varsta de 93 de ani. El a sustinut in fata politistilor, dar si al familiei, ca este ”trimisul lui Dumnezeu” si spune tuturor, inclusiv familiei sale, ca ”Dumnezeu lucreaza prin el”.

Dosarul de omor este instrumentat de Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov, sub aspectul savarsirii infractiunii de omor prin sugrumare si se afla in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Politiei Judetene Brasov.

In urma cu circa 10 ani, Camarzan avea un cu totul alt stil de viata, decadent am putea spune, pentru ca majoritatea timpului liber pe care il avea si-l consuma prin cluburi, impreuna cu iubita lui, despre care se vorbea ca era dansatoare in clubul lui preferat. Cei doi se bucurau de bauturi fine, dupa care pozau foarte dezinhibati. Drept dovada, la un moment dat Camarzan si-a pus iubita intr-o pozitie indecenta pentru un instantaneu care a devenit public.

Cum a facut avere Dan Carmazan

Inainte ca viata lui sa capete aceasta turnura ciudata, Camarzan avea un succes colosal in afaceri, ajungand inclusiv in Topul Forbes, cu o avere estimata la 22-23 milioane de euro.

Tot din revista Forbes am aflat si cum i-au venit ideile de a face bani. Totul a pornit de pe bancile scolii. ”La o nunta din orasul Onesti l-a cunoscut pe un belgian care avea nevoie de tehnoredactarea unor carti. Priceput la calculatoare, a inceput o colaborare de cativa ani cu belgianul. Dupa ce a facut primii bani in urma unei simple intelegeri verbale, Camarzan si-a infiintat doua firme de solutii software in Brasov: Simple Words si Diginesis. Nu a stat mult timp pe ganduri si la scurt timp s-a reorientat catre domeniul imobiliar, atat de indragit de antreprenorii romani inainte de prabusirea pietei din 2008-2009. Camarzan a construit la foc automat mai multe cladiri de birouri, pe care le-a inchiriat multinationalelor cu afaceri in judetul Brasov. Antreprenorul a dezvoltat, prin firma Kronvest, cladiri impunatoare printre care se numara Quabitat, LMS si Velux. In aceeasi perioada a demarat si Europe Residence, primul proiect rezidential din portofoliul Kronvest.

Cele 127 de apartamente construite au fost finalizate intr-un timp record: mai putin de noua luni. Proiect amplu, Kronvest Business Park, in care planuia sa investeasca peste 20 de milioane de euro. Proiectul este format din trei cladiri de birouri cu 8, 9 si, respectiv 16 etaje si un heliport, si este dezvoltat pe 30.000 de metri patrati. Kronvest Business Park trebuia sa fie finalizat la inceputul anului 2010, insa reticenta bancilor in ceea ce priveste finantarea unor astfel de proiecte l-a determinat pe miliardar sa puna pe hold constructia”.

coral