News Flash:

Camere de SUPRAVEGHERE pe lacurile Tarnița și Beliș. INTERZISĂ navigația

22 Iunie 2021
518 Vizualizari | 0 Comentarii
camere de supraveghere lac tarnita

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a declarat că regulamentul, care interzice navigația pe lacurile Tarnița și Beliș, nu a putut fi aprobat, pentru că este un vid de putere la nivelul Ministerului Transporturilor. 

”Din păcate, încă regulamentul nu se poate aplica, pentru că este trimis la Ministerul Transporturilor, și va intra în vigoare printr-un ordin de ministru. Am emis regulamentul, amenzile și interdicțiile. 

A fost un vid de putere la nivelul Ministerului Transporturilor, la nivelul Direcției de navigație. Este numită de câteva zile o doamnă. În câteva zile, vom primi ordinul de ministru care va da forță regulamentului nostru.

Acum, nefiind un ordin de ministru nu am putut face nimic. Am prins în buget inclusiv cumpărarea unor bărci, cumpărarea de camere de supraveghere și infrastructura necesară pentru controlul și sancționarea celor care merg cu bărcile. Trebuie să nu greșim pentru că oamenii vor contesta amenzile. Vom avea suficienți oameni, care să aplice legea în spiritul și litera legii. Scopul nostru este reducerea poluării și să trecem de la bărcile care poluează, la cele electrice”, a declarat președintele Alin Tișe.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tarnita lacul belis navigatie interzisa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2021 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 22 queries | Mysql time :0.034658 (s)