Dupa infarctul suferit, Florin Busuioc este nevoit sa renunte la anumite proiecte din viata lui. De asemenea si programul TV ii va fi schimbat.

Teatrul, colegii de dimineata si proiectul culinar trebuie sa mai astepte. Florin Busuioc a fost avertizat de medici sa nu se streseze si sa aiba mai multa grija de el. Asa ca… vrea, nu vrea, el va fi nevoit sa renunte la anumite proiecte din viata sa avand in vedere ca tot timpul era in priza.

”Doctorii nu-mi dau voie inca sa fac acelasi program, iar conducerea PRO TV sustine asta, ceea ce este firesc si de bun-simt din partea amandurora, mai cu seama ca povestea asta cu trezitul de dimineata si stat patru ore si jumatate, mai mult sau mai putin, in direct e complicata. O sa vin la Stirile PRO TV de seara si cele de noapte, cam acesta va fi programul meu o perioada. Momentan, am renuntat la stirile de dimineata, la teatru si la orice alt proiect as mai fi avut. Iar pentru o vreme, iese din calcul emisiunea de travel culinar pe care intentionam sa o fac”, a spus Florin Busuioc pentru libertatea.ro.

Timp de 37 de ani, Florin Busuioc a fost un fumator inrait. Acum insa dupa interventia prin care  atrecut, el a fost nevoit sa renunte la viciu.

”Am fumat 37 de ani, 3 pachete pe zi. Iar acum, cand m-am lasat, in urma acestui atac de inima, m-am lasat fara nici un fel de problema. Dupa ce mi-am revenit, nu am mai simtit nevoia sa fumez si nici acum nu simt. A fost ca un dat, pur si simplu mi s-a sters din memorie ca am fumat. Nu mi-a ramas absolut nimic in minte: nici gest, nici gust, nici miros, nici nevoie, nimic. Medicii mi-au zis sa nu fac efort prea mare, sa fac plimbari zilnic, dar sa nu ridic, sa nu car, sa nu trag, etc. Si respect tot ce mi-au recomandat. Nu am restrictii alimentare, m-au sfatuit sa mananc mai putin gras”, a mai spus Florin Busuioc.
Florin Busuioc are planuri marete pentru 2019

Florin Busuioc este hotarat sa petreaca mai mult timp cu familia sa si sa se dedice unor pasiuni pe care nu le-a explorat.

”Am vorbit cu sotia mea sa scriem ceva impreuna. Ea scrie foarte bine, eu nu atat de bine ca ea si am zis ca am scrie ceva impreuna. Poate o piesa de teatru, nu stiu. E un lucru pe care l-am neglijat multa vreme, poate ca undeva dorinta exista, dar acum a rabufnit si chiar vreau sa facem asta. In general, stau destul de mult cu familia, zilele acestea am mers la munte. O sa vedem ce alte excursii putem face, pentru ca fetele sunt la scoala si nu prea putem pleca atunci cand vrem noi”, a mai spus Florin Busuioc.

coral