La scurt timp după ce a murit, s-a aflat care a fost ultima dorință a lui Victor Socaciu. Cea care a dezvăluit-o a fost fosta lui soție, Marina Almășan. Vedeta a spus unde va fi înmormântat regretatul artist și a precizat că nu știe momentan dacă va participa sau nu la ceremonie. În același timp, ea a făcut câteva declarații și despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat cântărețul de-a lungul timpului.

Marina Almășan a dezvăluit care a fost ultima dorință a lui Victor Socaciu. Marele artist s-a stins din viață ieri, în a treia de zi Crăciun, pe 27 decembrie 2021. La scurt timp după anunțul cutremurător, fosta lui soție a spus unde-și va dormi regretatul solist somnul de veci. Totodată, ea a precizat că deocamdată nu știe dacă va fi prezentă la înmormântare.

Lumea muzicii este mai săracă, după ce ieri, pe 27 decembrie 2021, Victor Socaciu s-a stins din viață. A fost unul dintre cei mai iubiți cântăreți de muzică folk din România, iar succesul lui a ajuns și peste hotare. Vestea morții sale a fost o lovitură grea pentru toți cei care l-au apreciat, atât pentru familie, cât și pentru miile de fani.

Care a fost ultima dorință a lui Victor Socaciu și unde va fi înmormântat

La scurtă vreme după ce a fost anunțat decesul lui Victor Socaciu, fosta lui soție, Marina Almășan, a făcut o serie de dezvăluiri nebănuite. Ea a spus care a fost ultima dorință a regretatului artist și unde va fi înmormântat. Solistul s-a stins din viață la 68 de ani, în urma mai multor probleme de sănătate. Acesta și-a dat ultima suflare chiar pe patul de spital.

Marina Almășan a fost a treia soție a lui Victor Socaciu. Deși au divorțat și de-a lungul timpului s-au acuzat de infidelitate, cei doi nu au rămas cu resentimente. În timp, între cei doi părea să fie o relație civilizată, de respect, lăsând în urmă scandalul produs odată cu despărțirea. La scurt timp după ce solistul a murit, ea a dezvăluit care a fost marea lui dorință.

Marina Almășan nu știe dacă va fi prezentă la înmormântare

Potrivit spuselor Marinei Almășan, Victor Socaciu își dorea să fie înmormântat la Cornu. Crede că fiicele lui îi vor respecta dorința și a susținut că fiul pe care îl au împreună, Victor Jr., va participa și el la ceremonie. Cât despre ea, vedeta nu știe încă dacă va fi sau nu prezentă.

Marina Almășan a vorbit și despre problemele de sănătate ale lui Victor Socaciu. Vedeta a susținut că starea lui s-ar fi deteriorat în timp din cauză că nu ar fi avut grijă de el. Aceasta a mai spus că artistul ar fi avut nevoie de mai mult repaus, dar că el era mai mereu prezent la spectacole.

„Nu este deloc o veste bună. Îmi pare foarte rău. Familia lui se va ocupa de tot. Știu că voia să fie înmormântat la Cornu, cu siguranță fiicele lui îi vor respecta dorința. Mă așteptam să nu îi fie bine pentru că nu avea grijă de sănătatea lui, îl vedeam tot timpul la spectacole, deși el avea nevoie foarte mare de rapaus. Cumva, era normal, fiind căsătorit cu o impresară..

De dinaintea transplantului au început problemele. Transplantul a fost șansa la o viață normală, altfel fără el ar fi fost condamnat la o viață de chin, cu dializă de 3 ori pe zi. Nu știu cum s-a mai descurcat și câtă grijă a avut de el după ce ne-am despărțit. Îl voi susține pe Victor Jr. Nu știu dacă eu voi fi prezentă la înmormântare, însă Victor va fi cu siguranță', a mărturisit Marina Almășan pentru click.ro.

coral