În ciuda faptului că au trecut 27 de ani, încă nu se știe cu exactitate care este adevărul despre fiica dispărută a lui Al Bano și a Rominei Power. Pe atunci, Ylenia Carrisi avea 23 de ani și ultima dată a fost văzută în New Orleans, la începutul anului 1994. Și totuși, recent, autorităţile din SUA au început să anchetează posibilitatea ca aceasta să fie victima unui accident rutier…

Al Bano și Romina Power au avut o tinerețe extraordinară, plină de iubire, s-au dedicat muzicii, însă o dramă teribilă i-a lovit. Cei doi artiști și-au pierdut fiica cea mare în 1994 și ani la rând nu s-a știut nimic de ea. Totodată, această poveste nefericită a dus și la destrămarea frumosului cuplu care s-a reunit până la urmă.

Adevărul despre fiica dispărută a lui Al Bano

În urmă cu 27 de ani, fiica celebrilor Al Bano şi a Romina Power dispărea subit, în timp ce se alfa la studii în Statele Unite ale Americii. Ultima dată, Ylenia Carrisi a fost văzută în oraşul New Orleans, pe data de 7 ianuarie 1994. Și totuși, recent au apărut noi informații în cazul dispariţiei fiicei celebrilor artiști italieni. Autorităţile din SUA anchetează posibilitatea ca o femeie necunoscută, victima unui accident rutier petrecut în urmă cu 27 de ani în statul american Florida, să fie drept fiica acestora.

Carabinierii italieni i-au cerul lui Al Bano să le furnizeze o probă de salivă, pentru a putea compara ADN-ul sau cu cel al victimei. Se pare că victima este o femeie de circa 22 de ani (Ylenia avea 23 când a dispărut) al cărei cadavru a fost găsit pe data de 15 septembrie 1994 într-o benzinărie din Florida. Mai mult, aceasta ar fi fost ucisă de camionagiul Keith Hunter Jesperson, un criminal în serie cunoscut drept Happy Face Killer. Acesta a fost arestat în anul 1995 şi condamnat la închisoare pe viaţă pentru 8 crime însoţite de viol.

Ylenia Carrisi ar putea fi victima lui Happy Face Killer

Potrivit anchetatorilor americani, reconstituirea 3D a trăsăturilor victimei arata că aceasta seamănă cu fiica cea mare a lui Al Bano şi a Rominei Power. Criminalul în serie Keith Hunter Jesperson a primit porecla de Happy Face Killer, după ce a început să trimită presei şi poliţiei scrisori în care îşi mărturisea faptele, semnate cu o faţa zâmbitoare. Respectivul camionagiul a susținut că este autorul a 160 de omoruri. Și totuși, doar 8 dintre acestea au putut fi dovedite.

Romina Power nu și-a pierdut speranța că-și va regăsi fiica

La acel moment, Al Bano și-a acuzat soția de iresponsabilitate și de faptul că a lăsat-o pe fiica sa să se drogheze. Din acel moment mariajul celor doi s-a îndreptat către eșec. Cu toate acestea, Romina nu își pierde speranța că își va găsi fiica. Invitată într-o emisiune TV, artista a explicat că publică adesea poze cu fiica ei, Ylenia, pentru că mereu a sperat că cineva ar putea să o recunoască și să-i ofere informații utile despre dispariția ei. Romina Power a mărturisit că deși au trecut 27 de ani, nu a uitat-o nici măcar o clipă pe Ylenia Carrisi.  de când fiica lor a dispărut nu au uitat-o nici măcar o clipă și se gândește tot timpul la ea. În altă ordine de idei, ancheta recentă ar putea scoate la iveală adevărul despre fiica dispărută a lui Al Bano…

coral