Mulți oameni care au nevoie de bani ca să își renoveze locuința, pentru vacanțe sau pentru simplu fapt că vor să aibă bani, apelează adesea la creditele de nevoi personale oferite de băncile din România. Dar haideți să vedem care este suma maximă de bani pe care o poate obține o persoană prin credit de nevoi personale.

Care este suma maximă de bani pe care o poți obține prin credit de nevoi personale în România

După cum spuneam, din diverse motive, românii care au nevoie de bani optează de multe ori pentru un credit de nevoi personale. Așadar, băncile din România le pun la dispoziție mai multe oferte de creditare. Dacă te afli printre cei care vor să facă un astfel de împrumut, cel mai probabil te interesează și care este suma maximă pe care o poți obține. Iată care este aceasta la diferite bănci din România.

Dacă vrei să îți faci un credit de nevoie personale la această bancă, trebuie să știi că poți aplica online, după care vei vorbi la telefon cu un reprezentat al Băncii Transilvania. Acest credit poate fi de până la 100.000 de lei, pe o perioadă de maxim 5 ani. Cu toate acestea, dacă ai nevoie de o sumă mai mare, poți accesa creditul de nevoie personale garantat cu ipotecă. Tot pe site-ul băncii poți face o simulare pentru a afla rata pe care va trebui să o plătești, în funcție de creditul de care ai nevoie.

ING

La ING, poți opta pentru creditul de nevoie personale, ING Personal, care poate fi de maximum 125.000 de lei, pentru o perioadă nu mai mare de 5 ani de zile. Și aici poți aplica online pe site-ul băncii și totodată poți face o simulare pentru a afla care va fi rata și cât vei plăti până la achitarea creditului.

Credit de nevoi personale – BRD

Precum și la băncile menționate mai sus, pe site-ul brd.ro, poți să aplici online. Această bancă acordă un credit de nevoie personale (Creditul Expresso) de maxim 130.000 de lei pentru o perioadă cuprinsă între 6 luni și maxim 5 ani. De asemenea, pe site-ul băncii poți face o simulare pentru creditul de care ai nevoie, unde vei afla ce rata vei plăti dar și dobânda creditului.

Unicredit Bank

Ei bine, la Unicredit Bank poți să îți iei un Credit de Realizări Personale prin care poți să beneficiezi de până la 100.000 de lei, rambursabili între 6 luni și cinci ani. Pe pagina băncii vei putea găsi și dobânzile pentru suma de bani de care ai nevoie.

otpbank

La otpbank, suma ce poate fi împrumutată pentru nevoi personale este cuprinsă între 1.000 și 100.000 de lei, iar perioada de rambursare este de asemenea cuprinsă între 6 luni și 5 ani. După cum scrie pe site-ul băncii, dacă soliciți până în 66.000 de lei și dacă veniturile tale sunt în baza de date ANAF, poți luat creditul de nevoi personale chiar și în 30 de minute.

Credit de nevoi personale de la Raiffeisen Bank

Creditul de nevoie personale fără ipotecă (Felxicredit) de la Raiffeisen Bank este de maxim 98.600 de lei, pentru o perioadă cuprinsă între 18 luni și cinci ani. Și la această bancă poți aplica online, dar poți face și o simulare ca să vezi detaliile creditului pe care vrei să-l accesezi. coral