Ediul Emil Boc, unul dintre zecile de mii de participanți la prima seară a festivalului UNTOLD de la Cluj-Napoca, a dezvăluit într-o postare pe facebook care sunt DJ-ii săi preferați.

''Eu am plecat la doua, doua si un sfert de la festival, ca trebuie sa vin la Primarie la munca. Ca si impresie generala, am fost impresionat de calitatea festivalului si festivalierilor. Sunt din peste 100 de tari prezenti la acest festival, lucru confirmat ieri. Imagina Clujului se duce mai exact in 102 tari, lucru mai rar intalnit si ma bucur ca Clujului, si prin acest festival, isi arata calitatea oamenilor de aici. Clujul ramane pe harta lumii si le multumesc clujenilor, organizatorilor si intregii infrastructuri. Oficial au fost anuntati peste 56.000 de oameni in festival, cred ca cei mai multi in prima zi de festival. Asta arata calitatea, de petrecere a timpului liber, de muzica, nu au fost incidente. Am fost avertizat la prima editie ca vor veni sute de mii de oameni si vor distruge orasului, nici o banca nu a avut de suferit. Asta arata ca tanara generatie vrea doar sa se simta bine'', a comentat Boc, la ZIUA LIVE.

In ceea ce-i priveste pe clujenii care nu sunt de acord cu desfasutarea festivalului in centrul Clujului, edilul a punctat: ''De aceea noi aratam respect pentru fiecare opinie exprimata in acest oras. Lucram la diminuarea impactului sunetului, la amplasarea scenelor. In permanenta ne vom pastra capacitatea de a colabora. De la an la an au scazut tensiunile. Gasim de a pune orasul, in primul rand, pe primul loc si apoi, fiecare sa se poata simti bine''.

Intrebat daca va participa si la restul serilor de festival, primarul a raspuns: ''Voi fi prezent, in primul rand, ca primar. Nu am renuntat la Avicii, nu am renuntat la acea melodie, ma bucur ca l-am putut avea atunci la Cluj, multi cred ca il regreta, muzica lui va ramane pentru eternitate. Mai am cativa favoriti Steve Aoki, Tujamo, David Guetta. Imbin utilul cu placutul'', a arătat Boc.

coral