Carmen Bejan, studenta criminala de la Medicina, a reusit sa isi micsoreze pedeapsa dupa intrarea in vigoare a recursului compensatoriu. Tanara condamnata pentru o crima oribila, a castigat 400 de zile de libertate.

Astfel, Carmen Satran, fosta Bejan, isi executa pedeapsa in penitenciarul Arad, una dintre cele mai noi inchisori din Romania, inaugurate in anul 2001.

Cu toate acestea, studenta criminala de la Medicina a solicitat instantei reducerea pedepsei din cauza conditiilor improprii de detinere.

Drept urmare, Carmen Satran a castigat 400 de zile de libertate prin legea recursului compensatoriu.

Pana in prezent, Carmen Satran, dar si Sergiu Florea, complicele ei, au executat deja jumatate din pedeapsa de 20 de ani de inchisoare primita pentru oribila crima comisa in iulie 2009 intr-un camin al Universitatii de Medicina din Timisoara.

Ucis, transat si bagat intr-o valiza de cei doi studenti

Victima celor doi studenti este Trifu Schroth, un barbat din Timisoara care ar fi platit pentru a intretine relatii sexuale cu studenta de la Medicina.

Totul s-a intamplat pe 31 iulie 2009, in jurul orei 16.00, atunci cand Trifu Schroth a mers la caminul Facultatii de Medicina, unde s-a intalnit cu Carmen Bejan.

Procurorii au aratat ca mobilul crimei ar fi fost refuzul fetei de a intretine si relatii sexuale orale cu barbatul.

Astfel, dupa ce au inceput sa se certe, studenta a luat un spray lacrimogen pe care i l-a pulverizat barbatului in fata.

Tipetele fetei au fost auzite de Sergiu Florea, prietenul fetei, care se afla pe hol. Acesta a intrat in camera si s-a napustit cu pumnii asupra barbatului.

Trifu Schroth a fost lovit pana cand si-a pierdut cunostinta, moment in care Carmen Bejan a luat un cutit si l-a injunghiat de trei ori in inima.

Au urmat moment demne de un film de groaza in care cei doi studenti au pus la cale un plan de a scapa de cadavru.

Astfel, au decis sa transeze cadavrul, sa il bage intr-o valiza si sa mearga intr-o padure pentru a-i da foc.

Ei au fost vazuti de un paznic al caminului in timp ce transportau cadavrul in valiza si ulterior au fost prinsi de Politie.

In anul 2011, ei au fost condamnati definitiv la cate 20 de ani de inchisoare.

  coral