A devenit cunoscută datorită participării la Asia Express, alături de prietena sa Alina Ceușan. Totuși, Carmen Grebenișan se bucura de celebritate deja în mediul online, acolo unde este considerată un influencer de succes. Deși mulți cred că postările pe Instagram au ajutat-o să crească din punct de vedere financiar, frumoasa roșcată a dezvăluit metoda genială prin care s-a îmbogățit.

Cum a reușit Carmen Grebenișan să se îmbogățească. Metoda este genială

Toată lumea privește cu admirație către creatorii de conținut, noua meserie ce prinde contur în zilele noastre. Pentru că pare o activitate ce nu implică mult efort, mulți visează să facă bani din online. Considerată una dintre persoanele cunoscute din branșă cu sume importante în cont, Carmen Grebenișan a ales să dezvăluie cum a reușit să câștige bani frumoși. Metoda folosită de ea este una inedită și a fost mărturisită de vedetă în cadrul unui interviu recent în emisiunea lui Cătălin “La Măruță”, de la Pro TV.

Frumoasa roșcată a povestit că înainte de a deveni cunoscută drept influencer, Carmen Grebenișan a reușit să facă bani dintr-o afacere cu haine. Fosta concurentă de la Asia Express își cumpăra haine din magazinele de tip second-hand, pe care le vinde ulterior pe diferite site-uri. Astfel, vedeta a reușit să strângă sume considerabile.

„Luam haine de la second-hand pe câțiva lei. Le îmbrăcam, apoi mă pozam cu ele. Le puneam pe diverse site-uri, gen okazii. Și făceam un profit imens. Nu mi-e deloc rușine de asta. Așa am început să mă îmbogățesc. De-abia pe urmă m-am făcut influenceriță și au început să vină și bani din Instagram. Dar să nu credeți că din așa zisa afacere cu haine second-hand nu am câștigat bine”, a mărturisit Carmen în timpul emisiunii.

 

coral