Carmen Harra nu crede că războiul se termină repede. Ce spune despre Vladimir Putin, liderul de la Kremlin care a pus lumea pe jar.

Carmen Harra a mărturisit, în direct, la Antena Stars, că este conștientă de faptul că toată lumea își dorește ca războiul anului 2022 să se termine cât mai repede, însă, din nefericire, luptele vor continua.
„S-ar putea să dea un pas înapoi, dar știți cum e la război, un pas înainte, doi pași înapoi. S-ar putea să dea un pas înapoi, dar nu trebuie crezut. Pentru că dacă ne uităm la istoria omenirii, vedem că este un pas înapoi, dar doi pași înainte. Își dă seama și pregătește o altă modalitate de atac. Aceste atacuri cibernetice își îndreaptă ținta în altă parte. Pe moment, ca să deruteze, are o tactică absolut incredibilă”, a povestit Carmen Harra.

Carmen Harra a menționat că Vladimir Putin este o persoană influentă, extrem de pregătită pentru acest atac, un om care are o armată foarte puternică și care își dorește să pună mâna pe tot mai multe țări: Ucraina, Moldova, precum și Georgia.

Pe de altă parte, Carmen Harra s-a arătat dezamăgită de faptul că Ucraina luptă singură într-un război și că cei din jur privesc și nu o ajută în realitate, deși dau sancțiuni și trimit câteva ajutoare.

Mai mult decât atât, Carmen Harra a declarat la Antena Stars că este posibil ca noi să plătim pentru toate aceste sancțiuni și măsuri care au fost luate împotriva Rusiei.

Carmen Harra a făcut previziuni sumbre de Anul Nou: „Va fi un război care va zgudui omenirea din temelii. Vor fi mulţi morţi”
Carmen Harra a vorbit la început de an despre pandemia de coronavirus, o nouă criză economică, dar şi despre războaie.
Clarvăzătoarea spune că oamenirea nu va scăpa cu una, cu două, de coronavirus, iar cei care vor supraviețui teribilului virus vor rămâne cu sechele puternice.

Mai mult, aceasta spune că nu vom mai reveni niciodată la perioada dinainte de pandemie, chiar dacă aceasta va trece.

Carmen Harra, reţeta care o fereşte de boli învăţată de la Dalai Lama

Carmen Harra spune că pandemia de coronavirus va dura cel puțin trei ani de zile, dar va fi urmată de alți 13 ani de greutăți pentru toată lumea, mai ales că va izbucni un război atipic, iar tot ce știm acum despre sistemul financiar se va prăbuși și vor apărea noi entități fnanciare un alt mod de a ne referi la bani.

”Nu va fi un război clasic, cu bombe și tancuri, însă va fi ceva care va zgudui omenirea din temelii și care va schimba lumea pentru totdeauna. Băncile se vor prăbuși și vom avea un nou sistem monetar, iar formele de guvernământ se vor schimba sub presiunea protestelor de stradă. Văd că vom avea foarte mulți morți”, a spus Carmen Harra.

”Pandemia de coronavirus va dura aproximativ trei ani. Aceasta este însă doar începutul unei perioade de 13 ani, până în 2033, când toată omenirea se va confrunta cu probleme majore care vor duce la transformări uriașe

și ireversibile în stilul nostru de viață. După coronavirus urmează altceva și mai grav! Viața nu va mai reveni niciodată la ce a fost înainte de pandemie, trebuie să acceptăm asta, dar să fim totuși optimiști”.

Carmen Harra, previziuni sumbre pentru 2022: „Derivă economică mondială, foamete şi revolte”

Carmen Harra s-a stabilit de ani buni în Statele Unite ale Americii, țară puternic lovită de pandemia de coronavirus. Aceasta are cunoștințe care s-au infectat cu temutul virus și care au rămas cu sechele dureroase. Românca îi îndeamnă pe toți cei cu care intră în contact să respecte regulile.

”Acest coronavirus realizăm cu toții că există, într-adevăr, și că pentru unii poate fi mortal. Purtați mască, păstrați distanța, limitați contactele sociale și folosiți dezinfectanți. Până se va găsi o soluție la coronavirus, trebuie să fim extrem de prudenți. Am cunoștințe și clienți care s-au infectat cu

coronavirus și au ajuns la spital în stare gravă. Cei mai mulți au scăpat cu viață, însă, din păcate, destui au rămas cu probleme grave de sănătate plus trauma de a vedea moartea cu ochii”.

Carmen Harra a plecat din România în 1983, pe vremea când era cunoscută drept cântăreaţa Carmen Mureşan. Ajunsă în Statele Unite, n-a renunţat la muzică, dar şi-a cultivat un dar pe care şi l-a descoperit de mică. Un dar care a făcut-o faimoasă şi foarte căutată de personalităţile lumii, care o consultă şi îi cer sfatul mai înainte de-a lua decizii. De unde vine harul său, ce predicţii importante a făcut şi ce ne aşteaptă în perioada următoare ne spune Carmen Harra, cea care, deşi trăieşte de-o viaţă peste Ocean, încă simte foarte profund româneşte.

  coral