News Flash:

Casă din Feleacu, lăudată de arhitectul şef al Clujului

14 Noiembrie 2021
653 Vizualizari | 0 Comentarii
Casa Feleacu

Arhitectul şef al judeţului Cluj, Claudiu Salanță, promovează arhitectura de calitate în mediul rural. El a postat pe Facebook mai multe fotografii a unei case din localitatea Feleacu.

„Cred că aspectul cel mai important la proiectarea unei case în mediul rural (și în urban dar acolo las pe alții) este contextul și în mod special modul în care construcția propusă se integrează în acesta. Este o linie fină care trebuie păstrată, o linie a armoniei și a respectului față de context.

Construcția trebuie să aibă proporția justă, gabaritul adecvat încât să nu facă notă discordantă cu celelalte construcții, ci să fie percepută ca și cum ar fi fost mereu acolo. Să respecte cadrul natural și să contribuie prin cromatică la armonia contextului. Cred că noi toți ar trebui să ne gândim ce ne definește când realizam o casă…

Exemplul unei case proiectate armonios în mediul rural al localității Feleacu. Felicitări! Echipa de proiectare: arh. Alexandru Vladovici, arh. Emil Horga, arh. Dumitru Slabu, ing. Flaviu Călin”, a transmis Salanță.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Screenshot_2021_11_14_at_08.33_.08_.png
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1562 (s) | 33 queries | Mysql time :0.053219 (s)