Celebra statiune a ”primit-o” recent pe Andreea Esca, cea mai cunoscuta prezentatoare de stiri din Romania.

Vedeta care se indentifica, practic, cu ProTV a avut nevoie, la un moment dat, de o cursa de taxi. Nu pe o distanta mare, dar s-a gandit ca pe o asemenea caldura nu merita sa oboseasca parcurgand la pas cele cateva sute de metri pana la destinatie.

A facut semn, taxiul a oprit. Vedeta a urcat si, la final, aparatul i-a afisat costul cursei: fix 6 lei! Andreea Esca a scos banii si a platit. A multumit, a coborat si s-a facut nevazuta.

Soferul care a avut marea sansa sa o aiba client pe Andreea Esca si care lucreaza la una dintre cele mai mari companii de taximetrie povesteste. ”Nu mi-a venit sa cred! Cursa a costat sase lei. Mi-a platit fix banii astia. Fara bacsis… Tin minte cum a scos o bancnota de cinci lei si doua monezi de cate 50 de bani”, a dezvaluit, amuzat, taximetristul.

Ce bani incaseaza Esca de la ProTV, dar si din afacerile proprii

Dupa mai bine de doua decenii de cand Andreea Esca ne aduce in case stirile importante ale zilei in fiecare seara de la ora 19:00, prezentatoarea se bucura de atentia si admiratia a milioane de oameni. Fie ca o iubesc sau o critica, unii dintre romani sunt curiosi sa afle cat castiga vedeta.

Venitul lunar al stiristei de la ProTV ar fi de 5.000 de euro. Si asta dupa ce ar fi fost scazut din cauza taierilor de salarii. In trecut, insa, s-a vehiculat o cifra fabuloasa, 46.000 de euro.

Indiferent daca salariul ar fi de 5.000 de euro sau peste 10.000, nu mai e un secret pentru nimeni ca veniturile Andreei Esca nu sunt limitate la postul de prezentator. Si asta pentru ca ea are incasari mari din contractele de imagine, dar si din afacerile ei.

coral