Frumoasa artista si iubitul ei fac aproape totul impreuna, insa vine un punct in care Alex Velea nu mai este gentlemanul acela pe care il stie toata lumea si o lasa pe Antonia sa duca ”tot greul”.

Nu multa lume a crezut ca relatia lor va dura prea mult, dar iata ca au trecut sapte ani, iar Alex Velea si Antonia formeaza unul dintre cele mai frumoase si solide cupluri din showbiz, avand impreuna si doi copii.

Cei doi artisti sunt de nedespartiti in mai toate activitatile de zi cu zi, inclusiv atunci cand merg la sala de forta. Asa au fost surpinsi si acum, recent, fara fite, imbracati sport si sorbindu-se din priviri, la finalul unei runde de sport, atunci cand cei doi iubiti s-au oprit pentru cateva cumparaturi. La final, Antonia si Alex si-au impartit marfa dupa forte.

Cantareata a dus sacosa mai voluminoasa, in timp ce musculosul a carat ca pe un fulg un bax de apa minerala plata.

Intr-un interviu mai vechi, Velea a marturisit cum s-a aprins focul dragostei intre ei.

”Ne stim din 2009, adica la inceput am fost prieteni cativa ani si o perioada nu cred ca ne-am mai intalnit asa des. Ne-am revazut dupa ce Antonia a divortat. Eu nu eram prea fericit pentru ca si eu eram la sfarsitul unei casnicii, eram tristut. La sfarsitul anului 2012 ne-am tot revazut si ne-am indragostit. Era o perioada in care amandoi aveam nevoie de iubire si am avut noroc ca am fost exact oamenii potriviti care sa ofere genul acela de iubire celuilalt. Si tu iti doreai iubire mare, si eu”. iar Antonia a completat: ”Da. Confirm”.

coral