Catalin Botezatu taie si spanzura la emisiunea „Bravo, ai stil!” de la Kanal D, unde este jurat alaturi de Raluca Badulescu si Maurice Munteanu. In ultima editie difuzata joi seara, designerul a umilit-o pe Bianca si nu a menajat-o absolut deloc, cu privire la tinuta ei.

Bianca reuseste de cele mai multe ori sa faca valva in randul juratilor, dar si a concurentelor, aparitia ei socanta a declansat imediat controverse. “Eu nu cred ca ai avut, pentru azi, un alt outfit. Nu cred vrajeala asta! Ai venit nepregatita; pentru ca melodia n-are legatura cu nimic, outfit-ul n-are legatura cu nimic, povestea n-are legatura cu nimic, iar tu nu ai facut styling. Acum incerci sa ne vrajesti cu , cu tinuta abstracta si neinteleasa pentru noi … (…) Si, mai vreau sa iti dau un sfat prietenesc: nu mai pune niciodata, dar niciodata, colanti, pantaloni sau orice altceva care este mulat, pe picioare, pentru ca nu te avantajeaza”, a spus Catalin Botezatu.

“O sa ajungem sa apreciem faptul ca va sculati dimineata si ca veniti sa filmati! Nu am ce sa analizez, Bianca, astazi la tine, imi pare foarte rau. Nu inteleg de ce simti nevoia sa te transformi intr-o chifla, o franzela, o japoneza … ce vrei tu … adica sa te preschimbi in ceva care nu te valorizeaza …”, continua jurizarea Maurice Munteanu.

coral