Funeraliile lui Razvan Ciobanu nu au fost lipsite de mici momente tensionate printre prietenii care i-au stat la capatai. Iulia Albu a facut o declaratie acida atunci, si i-a ”intepat” pe multi dintre prezenti, iar acum a venit randul lui Catalin Botezatu sa-i dea un raspuns.

Iulia Albu a fost prezenta la slujba de inmormantare a lui Razvan Ciobanu, si nu s-a remarcat acolo doar prin tinuta, ci si printr-o declaratie destul de incisiva.

”Razvan Ciobanu mi-a fost prieten, dar, dincolo de greselile pe care le-a facut el ca om, ramane un mare designer al Romaniei. L-am condus pe ultimul drum cu emotie, dar si cu aplauze, asa cum stiu ca si-ar fi dorit. Foarte multa lume a venit la inmormantarea lui Razvan Ciobanu, unii pentru un punct de rating in plus, altii cu un gand bun sau pentru a-si exprima cu adevarat durerea (foarte putini), iar altii pentru a fixa cuiul pe care i l-au batut deja demult in sicriu. Am simtit sa tin un discurs pentru ca Razvan merita asta si pentru ca astazi ( n.r.2 mai 2019 – n.r.) a fost despre el si nu despre cat regreta unii si altii greselile pe care l-au facut in ceea ce il priveste. Razvan i-a iertat demult pe toti si de acolo de sus rade”, a spus Iulia Albu in capela, chiar langa cosciugul lui Ciobanu, imediat dupa discursul emotionant rostit de Ilinca Vandici, la rugamintea mamei indoliate a creatorului.

Catalin Botezatu nu s-a putut abtine si i-a dat replica Iuliei Albu, explicand clar anumite aspecte de la inmormantare!

”Mama lui Razvan a permis ca o persoana din lumea fashionului sa spuna cateva vorbe in memoria lui Ciobanu! Eu si Raluca Badulescu am desemnat-o pe Ilinca Vandici sa vorbeasca si ea a facut-o, printre lacrimi si cu multa durere in glas! Dupa care, Iulia a tinut si ea sa zica si ea ceva, dar, intr-adevar, a intepat un pic. A inceput sa spuna  ca ”unii au venit aici sa bata cuie”, lucru care m-a durut! Eu chiar am avut o legatura puternica si de amicitie cu Razvan Ciobanu, l-am ajutat mereu, l-am iertat daca, in unele momente, poate am intampinat probleme. De aceea, acum, nu inteleg atitudinea Iuliei si atacurile ei fara noima. Dar asta e… fiecare in lumea asta poate sa zica si sa faca orice! Mai bine am fi mai concilianti si mai drepti”, a declarat Bote, intr-un live pe wowbiz.ro.

coral