Pentru ca a fost propusa la duel, Claudia Pavel nu a mai rezistat si a inceput sa-l atace intr-un mod foarte urat pe Morosanu.

Catalin Morosanu, scandal monstru cu Cream in FERMA! S-a lasat cu jigniri crunte! A venit randul lui Catalin Morosanu sa intre in conflict in FERMA si de data asta a ales-o pe Cream pentru duel si sa-i fie servitoare.

Catalin Morosanu a fost desemnat fermierul saptamanii si a fost de datoria lui sa propuna unul dintre participanti la duel. Alegerea sportivului a fost Claudia Pavel, motivand prin faptul ca, din punctul sau de vedere, care este impartasit de mai multi concurenti, cantareata nu face treaba si isi ignora responsabilitatile din Ferma.

Claudia nu a ramas datoare si a reactionat imediat dupa ce a declarat ca Morosanu este foarte previzibil si se astepta la nominalizarea ei. L-a acuzat pe luptator ca si-a propus sa o elimine pe Cream din FERMA inca de cand era Jorge in concurs si ca acum el continua razboaiele altora.

Cream a continuat cu acuzatiile, sustinand ca Morosanu „nu are imaginatie” si acuzandu-l ca le are drept favorite pe Brigitte si Ioana Filimon, care „il maseaza toata ziua, ii spala chilotii, ii sufla in „fund” toata ziua”, din spusele cantaretei. „Eu nu fac asta, e clar ca de aia i se pare ca eu sunt dificila.”

Catalin Morosanu, scandal monstru cu Cream in FERMA

Morosanu a luat si el foc si a inceput sa o atace mai tare pe Claudia: „„Eu sunt barbat si am **** pana jos daca vrei sa o dam pe barbatie. Tu te trezesti ultima, stai jumate de ora la baie, stai o ora sa te machiezi, nu faci nimic”.

Pe masura ce Morosanu continua sa-i explice de ce el nu bea cafea cu ea pentru ca dimineata se duce afara si da de mancare la vaca si o mulge, Claudia o tinea pe a ei: „Asta este parerea ta si in continuare minti ca sa-ti sustii punctul de vedere. Tu ca barbat, ditamai luptatorul sa te iei de o femei ca nu munceste cand alelalte doua una te scarpina la ***** si alta iti spala chilotii si te pupa in **** toata ziua si stau la bucatarie si nu fac nimic.”

 

coral