Florin Busuioc, celebrul Busu de la meteo, a vorbit despre familia lui. Până acum puţină lume ştia că îşi părăsise familia în tinereţe, lăsându-şi băiatul cu mama lui, iar el întemeindu-şi altă familie.

Dacă are sau nu remuşcări, rămâne la latitudinea fiecăruia ce crede. Cert este că, potrivit unei declaraţii, Busu a susţinut că, dacă nu se îndepărta de familie, nu ar fi putut să aibă niciodată cariera de care se bucura astăzi. Mai mult, nu ar fi întâlnit oamenii care i-au marcat traiectoria profesională.

În anul 1990, Florin Busuioc nici nu se gândea măcar o secundă la oportunitatea sau posibilitatea de a construi o carieră în televiziune, întrucât el visa, de fapt, să ajungă actor bun pe scena teatrului românesc.

Busu: „Mă simt vinovat, foarte vinovat, dar nu regret”

O perioadă îndelungată nu a ţinut legătura cu familia părăsită. După câţiva ani însă a reluat comunicarea cu băiatul. De altfel, când era pe patul de spital şi se zbătea în viaţă şi moarte, din cauza acelui infarct, i-a trimis un mesaj băiatului, prin care îşi cerea iertare.

„În anii ’90, când eram încă la Piatra Neamț și am făcut o familie acolo, n-aș fi crezut că o să ajung în televiziune, mă gândeam la teatru. Și mi-am lăsat familia aceea cu copil, ca să-mi văd de treaba mea. Deci nu regret cumva! Îmi pare rău, mă simt vinovat, mă simt foarte vinovat, recunosc, dar nu regret!”, a declarat Florin Busuioc.

Unde locuiește băiatul lui Busu

Băiatul lui Busu, pe care îl cheamă Florin Busuioc Junior, are 30 de ani şi locuieşte în Targu-Mures. El provine din prima căsnicie a lui Busu, cu o asistentă medicală, Marieta, din 1991. În prezent, Busu este recăsătorit a doua oară şi are două fete.

„Cu fiul meu nu am prea mare legătură. Mi-a dat un mesaj de simpatie după tot ce s-a întâmplat. Nu ştiu… mi s-a părut un pic acid, aş zice , dar nu m-a deranjat.El are dreptate în felul lui şi eu îl înţeleg. Sunt părintele care nu a existat. A fost dat la o parte, ăsta este adevărul şi nu pot să-i reproşez nimic acum. Aşa simte, pentru că aşa s-a întâmplat. După aceea încercările mele de a reintra în legătură cu el au fost sortite eşecului. Îmi reproşez că nu am avut mai multă grijă. Da, probabil că trebuia să fiu mai prezent în viaţa lui.”

Busu are 58 de ani și este unul dintre cei mai buni prezentatori meteo din Europa, dovadă fiind un premiu acordat de către Societatea Europeană de Meteorologie. coral