Irinel Columbeanu s-a decis sa dea piept cu ”Asia Express”, chiar daca a recunoscut ca nu sta prea bine la capitolul fizic. Dar omul de afaceri pare mai hotarat ca niciodata sa tina steagul sus, iar ”aventura” in care s-a lansat ii va aduce, cu siguranta, satisfactii.

Iar satisfactiile sunt si financiare, au concluzionat cei care urmaresc emisiunea, numai ca – surpriza – Irinel Columbeanu vrea sa dea mai mult o lovitura de imagine. In ceea ce priveste banii pe care ii va primi de la emisiunea cu pricina, suma este… 0, omul de afaceri fiind mult prea bogat pentru a astepta o remuneratie pentru prestatia sa. Pe de alta parte, daca discutam despre sumele incasate de concurentii Asia Express, Bianca Dragusanu a primit – atunci cand a participat in emisiune – nu mai putin de 20.000 de euro, potrivit ciao.ro. Iar Dorian Popa a dat ”din casa” si a lasat sa se inteleaga ca Lora, spre exemplu, ar fi incasat 100.000 de euro.

”Recunoaste ca ai luat 100.000 de la Asia!”, i-a spus Dorian Popa fostei sale colege de emisiune. ”Asta da! Asa e”, a raspuns artista.

Alex Velea s-a aratat nemultumit de experienta Asia Express: ”Putin mai greu decat ne asteptam”

Unul dintre concurentii Asia Express a declarat ca nu se astepta ca totul sa fie atat de greu. Alex Velea a adus in discutie… lipsa caloriilor si ”zilele de nemancare” care ii afecteaza, foarte mult, pe participanti.

“Nu e vorba despre asta, despre nedreptatit. Mi se pare mai mult decat de poate noua pielea. Noi acasa, in Romania, incercam sa reprezentam alte lucruri. Incercam sa fim modele de fitness, iar aici, de atatea zile de nemancare sau cu atatea calorii ingurgitate, fata de ce calorii consumam acasa ne afecteaza. Asta unu la mana si doi la mana, daca mananc atatea zile doar orez si atatea chestii facute in ulei o sa-mi stric toata musculatura. Am atatia ani de pregatire, nu am cum sa stric totul aici. La unele lucruri chiar nu ne asteptam, e putin mai greu decat ne asteptam”, a spus Alex Velea, potrivit playtech.ro.

coral