La mai bine de o saptamana de la moartea lui Razvan Ciobanu, lucrurile incep sa se lamureasca, iar anchetatorii pun cap la cap toate informatiile disponibile despre creatorul de moda.

Dupa ce s-a speculat ca Razvan avea in masina cu care a facut accidentul mortal o suma importanta de bani, adevarul era altul, iar avocata Lizeta Haralambie, implicata in procesul anchetei, a dezvaluit cati bani avea designerul asupra lui.

Razvan nu a avut cazare la mare, nici carduri asupra lui, iar mancarea pe care a comandat-o pe timpul sederii a fost platita de altcineva. Iar acest lucru a fost posibil pentru ca Razvan avea asupra lui o singura moneda de 50 de bani.

De asemenea, in masina se aflau 1300 de lei, insa nu erau ai lui Razvan, ci ai proprietarului masinii, iar designerul probabil ca nici nu stia ca sunt in autoturism.
Cati euro erau in masina

In ultimele zile, s-a spus ca in masina ar fi fost mii de euro, care insa nu au fost gasiti de anchetatorii sositi la fata locului, dupa ce localnicii au dat alarma pe 29 aprilie, atunci cand s-a intamplat accidentul.

Lizeta Haralambie a confirmat aceste informatii. „Am inteles ca asa este. N-au fost gasiti euro. Banii aceia nu erau ai lui Razvan, ci ai proprietarului masinii.", a declarat Lizeta Haralambie, in direct prin telefon, in cadrul unei emisiuni TV.

De asemenea, martorul care sustine ca a vazut ca s-au apropiat mai multe persoane de masina in care se afla Razvan imediat dupa accident a recunoscut ca a mintit, pentru  a aparea la televizor. Acesta a mai spu ca se afla sub influenta alcoolului si ca ii pare rau pentru cele spuse.

coral