S-a elucidat misterul care a “framantat” Facebook-ul in ultima vreme. Pana la urma s-a aflat cati bani ascunde, de fapt, in geanta sexoasa Bianca Pop, celebra pentru replica: ”Eu nu ies din casa fara 1.000 €!”

Paparazzi au incercat sa verifice daca sexoasa ispita, care a produs o adevarata isterie in mediul virtual,”ascunde” intr-adevar in poseta fabuloasa suma cu care s-a laudat ca ar iesi din casa de fiecare data. Asa ca au rugat-o pe bruneta sa isi goleasca geanta de firma in fata camerei de filmat.

Ce continea poseta ispitei

In momentul in care sexy-ispita a inceput sa arate ce contine poseta de firma, toata lumea a ramas cu gura cascata. Pe langa acte si cateva produse cosmetice, bruneta a scos din poseta o multime de pachete de guma de mestecat, dar si un tub de pasta de dinti si o periuta. Momentul de-a dreptul savuros a fost atunci cand Bianca Pop a scos un teanc de bani, insumand 2.500 lei, dar si cateva carduri.

Mai mult decat atat, sexy-ispita a facut o declaratie de-a dreptul uluitoare. Bianca Pop ne-a dezvaluit, mai in gluma, mai in serios, ca se intampla sa iasa din casa si cu doar 10 lei in buzunar.

”Eu sunt genul de femeie care iese din casa si cu 10 lei. Se intampla atunci cand merg pana la magazinul de langa bloc si imi cumpar o cafea care costa 2 lei”, a marturisit Bianca Pop.

A rupt-o cu interlopul

”Noi ne-am certat, ne-am impins. N-am fost batuta, m-am lovit singura. M-a bruscat! A fost gelos pentru ca ma suna fostul. Totul a fost la misto. Noi doi nu am fost impreuna. Nu am fost niciodata iubita si nici amanta lui Ciprian Pian. Pe aceasta cale vreau sa imi cer iertare familiei lui. Totul a fost o regie pentru televiziune. Eu am iubit, m-am impacat cu fostul. Este Claudiu, un baiat din Brasov. M-am impacat cu el, il iubesc foarte mult”, a mai declarat Bianca Pop.

coral