UPDATE

Stăpânul și-a recuperat câinele, după ce a plătit suma cerută de „răpitor”.

„Cățelul a fost recuperat. Poliția locală ne-a însoțit și a făcut un proces verbal de predare-primire cățel-250 de lei. Mare a fost bucuria cățelului…”, a zis stăpânul.

Știrea inițială

O poveste incredibilă se desfășoară chiar în aceste momente în localitatea Feleacu, la doar câțiva kilometri de „orașul de cinci stele”, Cluj-Napoca.

Stăpânul unui câine face apeluri disperate, cerând ajutorul să își recupereze animalul de companie. după ce, susține acesta, i l-ar fi sechestrat un bărbat din Feleacu. Câinele este unul de talie mică, însă, cu toate acestea, presupusul răpitor susține că animalul i-ar fi ucis o oaie.

Stăpânul a făcut nenumărate plângeri la poliție și apoi a căutat o salvare pe rețelele de socializare, cu toate acestea, de trei zile, nu a reușit să își recupereze câinele.

„Are cineva idee cum să-mi recuperez cățelușul de 9 luni un Jack Russel (rasă foarte jucăusă, prietenoasă și docilă)? Cățelul este sechestrat de o persoană recalcitrantă cu peste 40 de plângeri la politia din localitatea Feleacu. Cunosc persoana. știu la cine este închis cățelul, într-o cușcă de metal, cu o oaie moartă atârnată deasupra sa. Sunt șantajat să plătesc 250 de lei, altfel bărbatul amenință că îmi va omorî câinele. Persoana respectivă îmi spune că acest cățeluș i-a omorât oaia (eu sunt convins că un astfel de câine nu ar omorî o oaie. Cățelul a dispărut de acasă din 3 noiembrie 2020 – seara. Persoana nu vrea să elibereze cățelul, nici la presiunea poliției locale Feleacu, iar poliția îmi spune să aștept zece zile, după care poate să acționeze pentru furt. Persoana în cauză vorbește permanent injuriors vulgar, amenințător, cu un nivel vocal deosebit de ridicat. Este imposibil de întreținut o discuție normală cu ea”, a scris stăpânul câinelui pe rețelele de socializare.

Presupusul răpitor, de asemenea, a publicat pe rețelele de socializare fotografii cu câinele, specificând că îl consideră vinovat pentru moartea oii sale.

În urma discuției cu presupusul răpitor, se pare că animalul ar fi ajuns la ecarisaj.

Vom reveni cu detalii

CITEȘTE ȘI:

PREMIERĂ la Cluj! O platformă pentru adopția animalelor, realizată de un tanăr de doar 24 de ani

coral