Nimic șocant până acum, doar că aleasa inimii sale este cea care i-a fost noră. A făcut acest lucru la trei ani de la moartea fiului său. Raul Orihuela Gonzalez, pe numele său,  fost primar în orașul mexican Tequisquiapan, s-a căsătorit zilele trecute cu nora sa, Valeria Hassen Morales. Culmea, tânăra a fost soția fiului său, Raul Origuela.

Caz uluitor în Mexic acolo unde un fost primar a decis să-și pună pirostriile.
Presa locală scrie că fostul primar și nora sa s-au căsătorit în localitatea Quintana Roo, acolo unde acesta are mai multe afaceri. De remarcat că băiatul fostului primar, Raul Michel Orihuela,

a murit în septembrie 2016, în urma unui accident de mașină. Tânărul și soția sa, Valeria, au avut împreună doi copii, Raul și Isabela. Acum, bunicul le-a devenit tată și lucrurile par ușor mai complicate din punct de vedere al apelativelor.

Depre relația dintre fostul primar și nora sa s-a aflat la opt luni de la moartea fiului acestuia, însă la acea vreme ex-edilul a negat că ar trăi o poveste de dragoste cu Valeria.

În cele din urmă cărțile au fost date pe față și toată lumea a fost înștiințată în legătură cu ceea ce se întâmplă. Nu mulți au fost cei care le-au întors spatele. Prietenii tinerei, care erau de fapt amicii soțului decedat nici măcar n-au vrut să audă de așa ceva.

Un fost primar s-a căsătorit cu nora, la trei ani de la moartea fiului
Aceștia i-au spus că o pot ajuta pe tânăr cu tot ce ține de copii, în semn de respect față de memoria prietenului lor, dar cam atât. Aceștia nu înțeleg cum femeia a ajuns să se îndrăgostească fix

de tatăl fostului soț și au transmis că nu sunt interesați de nuntă și de nicio altă petrecere pentru că ei nu consideră adecvat să meargă să danseze la un asemenea eveniment, în condițiile în care „fratele lor” este în pământ.

coral