Dinca le dadea vecinilor cartele prepay, iar oamenii vorbeau cu el pe un numar pe care il stiau toti cei cu care avea treaba.

Suspectul Gheorghe Dinca folosea si le cumpara cartele prepay oamenilor cu care lucra. G, unul dintre vecinii care il ajuta la diverse treburi in curte, primise o astfel de cartela. Dinca i-a scris pe ambalajul cartelei si numarul sau de telefon.

“M-a sunat si atunci, miercuri noaptea, pe la 11 seara, dar nu i-am raspuns. L-am lasat sa sune, ca n-aveam chef sa umblu noaptea”, spune G., care sta la cateva case de locuinta suspectului si mai lua un ban facand munci pentru Dinca.

In telefonul lui G. , Dinca apare trecut cu porecla lui, Popicu, iar numarul lui, 0722.841.235, apare si la apeluri pierdute, si la apeluri primite.

Acest numar se adauga celor doua numere deja cunoscute ale lui Dinca:

    0759.660.526 – numarul de pe care a sunat Alexandra la 112.
    0763.931.765 – numarul de pe care a fost sunat bunicul Luizei, descoperit si acesta la Dinca acasa.

Telefonul lui G.M. este un model vechi, ca si telefoanele lui Dinca, unde anchetatorii n-au gasit imagini sau SMS-uri relevante.
“Iesea un fum negru si gros”

G.M. sustine ca, desi intra des in curtea suspectului, nu a pasit niciodata in casa. Un alt vecin il contrazice: “N-avea cum sa nu intre si in casa, era tot timpul la lucru la el, ba una, ba alta”.

L-am intrebat pe vecinul respectiv daca n-a simtit miros de ars dinspre casa lui Dinca. “Ba da, dar asa facea el. Din cand in cand, iesea un fum negru si gros, de la el din curte. Le-am spus si celor de la politie, de trei ori m-au chemat sa ma intrebe”.

sursa:libertatea.ro coral