Cazul Sorina. Nu mai e un secret ca Alex Bodi a semnat petitia care circula pe internet de cateva zile, intitulata “Petitie online pentru Sorina, fetita data spre adoptie in SUA, merita un viitor in Romania, alaturi de familia ei”. Iubitul Biancai Dragusanu a postat petitia pe pagina sa de facebook. Bodi este tatal a doua fetite, din doua casnicii anterioare.

Cazul Sorina. Copila a urlat si a incercat sa scape

Imaginile cutremuratoare cu Sorina, fetita de 9 ani ridicata vineri de mascati din casa unde a crescut, la Baia de Arama, Mehedinti, au indignat o tara intreaga. Copila a urlat si a incercat sa scape de procuroarea Maria Piturca, care a tarat-o pe asfalt si a dus-o cu forta la o masina care o va purta departe de familia care a crescut-o. Fetita a tipat, s-a agatat de femeia careia ii spune mama, care a crescut-o de la un an si doua luni.

Cazul Sorina. Procuroarea Maria Piturca a scos-o cu forta

Cazul Sorina. S-a aflat ca Alex Bodi a semnat petitia. Insotita de o armata de politisti si angajati de la protectia copilului, procuroarea Maria Piturca a scos-o cu forta pe copila din casa asistentilor maternali ca s-o duca la familia de americani care a adoptat-o. Tot vineri, procurorul general Bogdan Licu a dispus verificari la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova privind modul in care un Maria Piturca a intervenit in cazul fetitei din Mehedinti si a efectuat perchezitia domiciliara.

coral