O femeie geloasă a vrut să se asigure că soțul nu o înșală cât este plecat în vacanță cu prietenii săi, așa că a luat o măsură inedită. Astfel, tânăra i-a pus în bagaj haine personalizate cu anumite mesaje menite să le țină la distanță pe alte femei. Inițial, bărbatul dar și prietenii săi au fost socați la vederea articolelor vestimentare, însă apoi s-au amuzat de inventivitatea soției lui.

Încurcate sunt căile dragostei, mai ales când sunt… presărate de gelozie. Parte incredibil, dar e foarte adevărat ce a pățit un bărbat care a plecat cu prietenii săi în vacanță. Acesta a rămas pur și simplu șocat când au ajuns la destinație și și-a verificat bagajul.

În unele cupluri, gelozia atinge câteodată cote alarmante! O întâmplare de acest gen a devenit virală pe Internet, după ce s-a aflat prin ce a trecut un bărbat plecat singur în vacanță. Ei bine, soția lui a vrut să se asigure că acesta nu o va înșela și a făcut-o într-un mod extrem de inedit.

Metoda ingenioasă aleasă de o femeie geloasă pentru a fi sigură că soțul nu o înșală

Doar gândul că iubitul ei soț va pleca singur în vacanță și există minima șansă de a fi înșelată a făcut-o pe o tânără să găsească cea mai neobișnuită modalitate de a împiedica orice femeie să se apropie de alesul ei. Korie Haywar din Marea Britanie, în vârstă de 21 ani, este și mamă, și soție. Ca să fie extrem de sigură că tentațiile unei vacanțe a soțului ei, singur cu prietenii, n-o să fie presărată cu aventuri de o noapte, femeia și-a luat cea mai sigură măsură de prevenție. Înainte de a-i pune în valiză tricourile bărbatului ei, aceasta le-a dus la un centru special pentru a le personaliza pe fiecare în parte.

„Dacă poți să citești acest mesaj, înseamnă că ești prea aproape, așa că îndepărtează-te.”
„Îmi iubesc fetele și urăsc toate fetele din Malia!”, sunt mesajele înscrise pe tricourile soțului.

Cum a reacționat soțul tinerei

Așadar, prin aceste avertismente, Korie a vrut să specifice că bărbatul este căsătorit și că are acasă și o fetiță. Spre șocul, dar și amuzamentul prietenilor săi, Jake, soțul lui Korie, a trebuit să poarte tricourile cu mesaje și poze cu familia sa. Deși bărbatul nu a fost deloc încântat de idee, până la urmă s-a resemnat și a trebuit să poarte îmbrăcămintea personalizată.

„Nu a fost foarte fericit la început, dar după aceea a început să i se pară amuzant. Așa că le-a îmbrăcat”, a comentat unul dintre prietenii bărbatului. În altă ordine de idei, respectiva metodă ingenioasă aleasă de această femeie geloasă, care a vrut să se asigure că soțul nu o înșală, a dat roade în cele din urmă.

coral