Adrian Cristea face ce face si revine in atentia presei. Daca pana acum “Printul” era surprins in compania domnisoarelor, de aceasta data Adrian Cristea ne arata cum reuseste sa faca bani, dar fara sa depuna prea mult efort.

Desi este implicat intr-o afacere cu haine de lux, Adrian Cristea nu se multumeste cu putin. Mai exact, fostul fotbalist incearca sa faca avere din pariuri sportive. Recent, el a mers intr-o casa de specialitate si a plasat un bilet. Operatiunea a durat cateva minute, timp in care „Printul” a parut extrem de linistit, potrivit spynews.ro

Mai mult decat atat, Adrian Cristea a surprins si cu vestimentatia aleasa. Daca de obicei prefera sa se imbrace elegant, la costum, de aceasta data el a ales o tinuta casual, potrivita cu locul in care se afla.

Bianca Dragusanu, “tradusa” de Adrian Cistea cu Bianca Pop de la “Insula Iubirii

Barbati celebri din Romania si-au dorit sa o prinda in mrejele lor pe Bianca Pop, insa putini au reusit, iar, recent, diva a fost provocata sa dezvaluie numele unora dintr ei. Pe scurt, ispita de la “Temptation Island – Insula Iubirii” a acceptat sa faca un joc in cadrul emisiunii “Agentia VIP”. Ea a extras dintr-un bol biletele pe care erau trecute numele unora dintre cei care au incercat sa o cucereasca. Printre acestia se numara si Adrian Cristea… care i-a propus sa se intalneasca pe vremea cand el forma un cuplu cu Bianca Dragusanu. In timpul marturisirilor, bruneta a spus ca o admira foarte mult pe blondina sexy si provocatoare.

“Adrian Cristea – da, mi-a scris. Mi-a scris mai demult mesaje, cand era hi5, Facebook-ul s.a.m.d. Mi-a zis: «Esti frumoasa, ne intalnim?», porcarii si nimic. Nu… cine e Adrian Cristea sa ma intalnesc cu el? Adica de ce… Daca cineva e persoana publica in Romania nu inseamna ca noi trebuie sa ne intalnim si sa facem noi ceva; nu, eu nu pun asa problema.

Da, erau impreuna (n.r.: Adrian Cristea si Bianca Dragusanu atunci cand fostul fotbalist i-a scris sexy ispitei de la «Insula Iubirii»). Acum sa fim seriosi: un barbat care este intr-o relatie si scrie la alta femeie… cum imi scrie mie, poate sa mai scrie la inca 50 de femei; adica asta stiti si voi din presa, nu am nicio treaba. (…). Imi place mult de Bianca (n.r.: Bianca Dragusanu), o iubesc”, a declarat Bianca Pop in cadrul emisiunii “Agentia VIP”.

coral