Prezentatoarea de televiziune a avut parte de o plimbare prin oras cu peripetii. Aceasta a povestit ce s-a intamplat.

Simona Gherghe a iesit in oras cu fiica ei, Ana Georgia. Vedeta a avut parte de numeroase peripetii, despre care a povestit intr-o postare pe care a facut-o in mediul online.

„Cred ca par o ciudata sau ceva de genul… De mai bine de 20 de minute, ne dam cu scara rulanta. Asta dupa ce mi-a luat vreo ora sa ies cu ea din casa. A vrut cizmele de cauciuc. Vino cu tone de explicatii, ca sunt 30 de grade afara, ca nu ploua in mall, nici balti nu sunt. Apoi sosetele! Musai cu sosete, chiar daca lesina de cald. Chiar daca sandale. Chiar daca… orice! Apoi ia-o pe Kiki (maimutica). Ia si caruciorul lui Kiki (a uitat de el in secunda doi). Dupa vreo ora, cum spuneam, suntem in masina, gata sa mergem pana la mall sa cumpar musai ceva. (Doamne, de ce n-am comandat online?!).

Intram in magazin, iau ce e de luat, observ niste priviri mai insistente. Zic: asta e, cand lucrezi la tv, se mai uita lumea. Trec prin dreptul unei vitrine si vad ca am tricoul pe dos, toate etichetele si atele atarna pe mine. Aham… asa se explica privirile alea! Mergem la toaleta sa ma schimb, vede o chiuveta, vrea musai spalata pe maini. Ceea ce e bine, o sa ziceti, doar ca spalatul e temeinic, de ordinul minutelor! In fine, o bifam si pe-asta.

Hai la lift. Sus! Jos! Sus! Jos! Nu scap de scarile rulante si incepem sa ne plimbam. Si ne plimbam de vreo 20 de minute. Macar e liniste, copilul e multumit, eu ma odihnesc. (De ce n-or fi pus si astia niste bancute?)… Terrible twos, ha? Si ce urmeaza, horrible three? Vorba sotului meu, zici ca-s nume de episoade din Game of Thrones… #familyisfun #amfugitdeacasa #mamadedoi #anageorgia #family #simonagherghe @razsandulescu „, a explicat vedeta TV.

 Simona Gherghe este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din tara noastra. Vedeta  s-a casatorit, in luna mai a anului 2017, cu Razvan Sandulescu. In aceeasi luna a anului 2017 a venit pe lume si fetita cuplului, Ana Georgia. Vedeta a confirmat in data de 29 noiembrie 2018, ca este insarcinata cu cel de-al doilea copil. In data de 9 mai, Simona Gherghe a adus pe lume cel de-al doilea copil, un baietel care a primit numele Vlad Ioan.

coral