Ana Maria Pantaze are 38 de ani si este din Bucuresti. Intr-un interviu acordat recent, a facut primele declaratii despre ce a insemnat pentru ea reusita de pe scena show-ului de la Pro TV a emotionat-o foarte mult, iar ea a avut puterea sa vorbeasca, intr-un interviu, si despre copilaria dificila pe care a avut-o.

Pana acum, Ana Maria Pantaze nu a reusit sa faca pana acum o cariera in lumea muzicii. Insa, dupa Golden Buzz-ul obtinut pe scena ”Romanii au talent”, viitorul ei se prezinta cu totul altfel, iar perspectivele sunt optimiste. Ana Maria Pantaze traieste din salariul modest de croitoreasa pe care il primeste de la patronii sai. De cativa ani buni insa, ea si-a dezvoltat pasiunea pentru muzica si a inceput sa cante, fredonind in baie, si, ulterior, la karaoke cu prietenii.

“Nici acum nu imi dau seama cum. Am inceput cantand prin casa, prin baie, fredonand, pe urma am ajuns la karaoke. Lumea a inceput sa spuna ca am voce si ca ar trebui sa fac ceva cu ea, dar am zis ca eu vin «de fun» la karaoke, nicidecum sa impresionez pe cineva. M-au impins de la spate prietenii: «Du-te, du-te si fa ceva!». Si m-am dus”, a marturisit concurenta de la “Romanii au Talent”, sezonul 9.

Ana Maria Pantaze invata cum este sa fii, dintr-o data, vedeta: ”Esti un fenomen!”

Cu doar cateva ore in urma, Ana Maria Pantaze  a postat pe pagina sa de Facebook momentul emotionant in care a fost recompensata cu un Golden Buzz. Bineinteles ca prietenii virtuali au felicitat-o, iar o astfel de intereactiune a bucurat-o nespus pe ”Croitoreasa de la Romanii au talent”.

”Cu primul sunet ai creat o adevarata MAGIE! Deja vad stadioane pline aplaudandu-te”, ”Felicitari ! O voce cum nu sunt prea multe! Succes in continuare!”, ”Minunata!!!!!!!Bravo!!!!!”, ”Felicitari din suflet si visuri implinite! Cu admiratie”, ”Esti un fenomen,fata draga!Bravooooo!”, ”Bravo !!! Succes in continuare !”, au fost cateva dintre comentariile lasate de prietenii virtuali ai Anei.

“Nu ma asteptam, sincer, sa iau niciun Golden Buzz, ma asteptam sa nu iasa deloc bine, dar a iesit bine, am avut oameni care m-au sustinut si care m-au impins un pic de la spate sa am incredere in mine. Nu ma asteptam ca Mihai Petre sa imi dea un Golden Buzz, a fost super, emotiile au fost mari si sunt si acum”, a declarat Ana Maria Pantaze, dupa ce a primit Golden Buzz in timpul primei editii de la  “Romanii au Talent”, relateaza stirileprotv.ro.

coral