Carmen Iohannis a surprins pe toată lumea în prima zi de școală, afișând o rochie elegantă, cu un imprimeu fascinant, alb-albastru. Totuși, cunoscutul creator de modă Cătălin Botezatu s-a decis să discute despre ținuta abordată de soția președintelui Klaus Iohannis.

Ce a purtat Carmen Iohannis în prima zi de școală. Românii au fost uluiți

Carmen Iohannis este profesoară de limba engleză, dar și dirigintă, la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu. Aceasta nu a ratat ocazia de a participa la festivitatea de deschidere a școlii, iar elevii s-au bucurat enorm pentru faptul că au putut să o revadă pe soția președintelui.

Soția lui Klaus Iohannis a fost extrem de apreciată în mediul online după ce a postat mai multe fotografii. Românii au observat că ea a purtat o rochie alb-albastră, cu un model tineresc, ce i-a stat foarte bine. Ea a avut grijă ca design-ul piesei vestimentare să fie unul elegant și rafinat.

Cătălin Botezatu: ‘Eleganță, rafinament și foarte mult bun-simț’

Prima Doamnă este cunoscută pentru abordările ei stilistice alese, mai ales pentru că modelele pe care le poartă sunt mereu perfecte pentru evenimentele la care participă. Chiar dacă preferă naturalețea, aceasta are grijă să își aleagă piese vestimentare cât se poate de tinerești și actuale.

„Nu trebuie comentată ținuta ei, ca Prima Doamnă, deoarece toată lumea știe că lucrează în învățământ, ci trebuie apreciat aspectul vestimentar al ei, ca profesoară și ca dirigintă.

Carmen Iohannis a ales o ținută cuminte, elegantă, care marchează bustul și talia, într-un mod fericit, cu un cloș executat corect. Imprimeul este frumos, în alb și bleumarin, care denotă, într-adevăr, bucuria primei zile de început de an școlar.

Carmen Iohannis preferă accesoriile scumpe. Ce a ales pentru prima zi de școală

De asemenea, Carmen Iohannis este împătimita accesoriilor. Aceasta a ales să poarte o pereche de sandale cu toc jos, dar și o geantă Burberry,

Cătălin Botezatu a declarat că alegerea privind perechea de încălțăminte a fost una foarte bună, căci tocurile înalte nu sunt potrivite pentru a participa la ore sau diferite festivități în unitățile de învățământ.

„Carmen Iohannis a asortat la ținută o pereche de sandale cu toc jos, nici n-ar fi fost potrivite unele foarte înalte, căci la școală nu vii, ca profesoară, să faci parada modei. Trebuie, așa cum a ales și ea, tocuri mici.”, a mai spus creatorul de modă. coral