Florin Pastrama afirma ca banii nu sunt o problema pentru el, insa fosta lui iubita, Raluca Podea, sustine ca situatia financiara a acestuia nu este nici pe departe asa cum se lauda el.

Fosta iubita a lui Florin Pastrama, Raluca Podea, a facut declaratii despre situatia financiara a celui care i-a fost partener. pe durata cat au format un cuplu, se pare ca Florin Pastrama nu o ducea tocmai bine cu banii.

„Am vazut ca el se lauda ca e obisnuit cu sampanii, cu multe sticle, ca isi face de cap, ca vrea chelneri… Pai cum vrea el asa ceva, ca nu avea bani sa imi cumpere un trandafir de ziua mea? E vai si amar de capul lui. Nu a avut niciodata bani, niciodata nu facea cinste prin cluburi, dar ii place sa se laude cu banii altora.

Asa cum a facut si acum, a facut cinste pe banii show-ului. Niciodata nu a fost un om bogat. Nu facea nimic si nu il duce capul. Nu am vazut niciun milion de euro. Am vazut doar o bancnota de 100 de lei. Doar astfel de bani avea”, a afirmat Raluca Podea la TV, potrivit okmagazine.ro.

 

coral