Fără doar și poate, majoritatea oamenilor au auzit de Nostradamus. Acesta este considerat a fi unul dintre cei mai mari clarvăzători din toate timpurile. Se spune că a prevestit chiar și cel de-Al Doilea Război Mondial și venirea la putere a lui Hitler. Cu toate acestea, noi vă vom spune mai departe ce previziuni a avut Nostradamus pentru 2022. Haideți să vedem ce ar fi spus despre invazia Rusiei asupra Ucrainei.

Previziuni Nostradamus 2022. Ce ar fi spus clarvăzătorul despre Rusia

De-a lungul timpului, previziunile unuia dintre cei mai celebri astrologi din istorie au șocat lumea. Cele mai multe ele fiind apocaliptice, profețiile și cunoștințele lui Nostradamus i-au adus acestuia un public destul de mare, iar mulți cred încă cu tărie în profețiile sale.

Deși sunt descrise destul de vag, în așa fel încât să se poată interpreta în nenumărate feluri, în prezicerile lui Nostradamus există și o serie de similitudini. potrivit shtiu.ro, printre prezicerile făcute de către astrologul francez ar fi fost și una cu privire la Rusia și la atacurile declanșate pe 24 februarie 2022, odată cu invazia Ucrainei.

Mai exact, conform sursei citate, în catrenul 26 din Centuria V, Nostradamus prezice în felul următor: „Din Rusia se apropie în masă / Distrugătorul va ruina acel oraș / Violentă distrugere, Romainie va suferi/ Astfel, flăcările Marelui Război nemaiputând fi oprite”.

Ei bine, din spusele astrologului din acest catren s-ar putea înțelege că următorul Război Mondial ar putea începe din Rusia. După cum ați putut observa în prezicerea de mai sus este menționat și termenul „Romainie” care, potrivit specialiștilor, ar fi o greșeală de ortografie și că nu ar face referire la numele țării noastre.

Cine a fost Nostradamus

Michel de Notredame (ulterior Nostradamus) s-a născut la 14 decembrie 1503, în Saint-Rémy, Franța. Ei bine, el avea să ajungă astrolog și medic, dar și cel mai mai mare clarvăzător al Renașterii. Nostradamus și-a început practica medicală prin anii 1530, însă unii susțin că nu a luat niciodată o diplomă în medicină. Ba chiar mai mult de atât, se pare că a fost chiar exmatriculat de la școala de medicină, potrivit Britannica.

Nostradamus a început să facă profeții în jurul anului 1547, pe care le-a și publicat ulterior, iar lucrarea sa este alcătuită din catrene rimate. Astrologia era atunci la apogeu, iar o a doua ediție extinsă, dedicată regelui francez, a apărut în 1558. Unele dintre profețiile sale păreau să se adeverească, iar faima acestuia a devenit atât de răspândită încât a fost invitat la curtea reginei Catherine de Médicis, soția lui Henric al II-lea al Franței, pentru a-i spune horoscopul copiilor ei.

Nostradamus susținea că prezicerile sale se trag din semnele astrologice pe care le-a descoperit. Nu de puține ori, scrierile lui erau versuri foarte vagi sau paragrafe scrise în alte limbi ale lumii. Așadar, de cele mai multe ori acestea nu au putut fi analizate în totalitate. Astrologul francez a murit în anul 1566, pe când avea vârsta de 63 de ani.

coral