Cercetarile la ”Casa groazei” din Caracal continua si astazi, iar anchetatorii incearca sa descopere noi probe care sa demonstreze activitatile criminale ale lui Gheorghe Dinca. Pe langa mizeria stransa in cantitati uriase, specialistii descopera gropi in care au fost aruncate diverse obiecte. Una dintre ipoteze este si aceea conform careia Dinca ar fi premeditat transformarea curtii sale si a imprejurimilor intr-o adevarata groapa de gunoi, tocmai pentru a ingreuna eventuale cercetari.

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, cel care asista la cercetarile efectuate in timpul aceste anchete complicate, apune ca nu au fost gasite probe care sa reliefeze ADN-ul Luizei, cea care a disparut de 4 luni.

„In prezent nu avem numai probele privind ADN-ul Alexandrei. Nu au fost gasite probe care sa arate ADN –ul Luizei. Referitor la faptul ca a indicat el sa se sape intr-o groapa de gunoi, nu stiu daca era o groapa de gunoi sau un loc un de a dus el diverse lucruri. Nu a indicat el. Nici macar nu este in curtea casei sale, ci in zona corturilor amplasate de anchetatori”, a declarat avocatul familiei Melencu, Tonel Pop.

”Am avut surpriza…”

Anchetatorii au observat o portiune de pamant unde nu crestea vegetatia, ceea ce i-a intrigat, motiv pentru care au sapat imediat acolo. Au avut surpriza sa constate ca Gheorghe Dinca aruncase acolo tot felul de obiecte.

”S-a inceput sa se sape acolo, erau indicii prin faptul ca nu crestea vegetatie in zona. Au fost luate cu mana diverse pietroaie, s-a vazut ca vegetatia nu crestea. Am avut surpriza ca acolo atunci cand s-a sapat sa se dea de foarte multe deseuri. Era o groapa de deseuri, plastic, carpe, bucati de asfalt pe care le-a adunat de undeva si le-a pus acolo”, a declarat Tonel Pop in cadrul unei emisiuni TV.

coral