Afaceristul Yoav Stern a încetat din viață în dimineața zilei de miercuri, 27 aprilie, în Săptămâna Luminată. Fostul soț al Oanei Cuzino fusese internat la Spitalul Elias și era în comă de 10 zile. Ce avere impresionantă a lăsat în urmă multimilionarul în vârstă de 70 de ani.

Yoav Stern, fostul soț multimilionar al Oanei Cuzino, a murit

Tragedie în Săptămâna Luminată. Multimilionarul Yoav Stern a murit la 70 de ani, internat fiind în Spitalul Elias din Capitală. Afaceristul israelian era în comă de 10 zile, iar medicii nu au mai avut cum să-i salveze viața.

Fostul soț al prezentatoarei TV Oana Cuzino era considerat unul dintre cei mai discreți milionari din România. Israelianul a căpătat notorietate în showbizul românesc atunci când s-a cuplat cu frumoasa vedetă de televiziune.

Cei doi foști parteneri s-au căsătorit în 2002, iar divorțul a avut loc în 2014. După 12 ani de mariaj, Oana Cuzino și Yoav Stern și-au spus adio, însă au rămas în relații cordiale până la moartea afaceristului, de dragul fiicei lor Naomi, acum în vârstă de 19 ani.

Multimilionarul israelian era recunoscut drept un afacerist extrem de discret, care se bucura de pătura anonimatului, preferând să fie mereu în umbră. Numele său a devenit cunoscut showbizului monden în timpul relației și, în special, al divorțului de Oana Cuzino.

Ce avere impresionantă avea multimilionarul israelian

În ultimii ani, regretatul Yoav Stern reușea cu succes să-și ascundă vârstă reală din buletin după ce, în 2016, a slăbit 50 de kilograme în urma unei operații de micșorare a stomacului.

Deși nimeni nu știe cu exactitate la ce cifre colosale se ridică averea strânsă de regretatul multimilionar, în urma divorțului din 2014, Oana Cuzino a primit terenuri însumând 33 de hectare lângă Bucureşti, evaluate la 8 milioane de euro.

De asemenea, la vremea respectivă, presa mondenă scria că vila în care au locuit Oana Cuzino şi fostul ei soţ valorează 3 milioane de euro, iar afaceristul ar fi fost renumit pentru colecția sa impresionantă de ceasuri şi bolizi de lux, arată playtech.ro

Bijuteriile pe 4 roți de sute de mii de euro fiecare ar fi făcut ravagii printre colecționari, mașini printre care amintim un Porsche, un McLaren şi un Rolls-Royce.

În anul 2002, fostul soț al Oanei Cuzino avea afaceri în Marea Britanie, iar partenerii săi de afaceri de la Interlink Overseas Corporation Limited l-au acuzat, atunci, de înșelăciune.

În urma acelui incident, multimilionarul s-ar fi ales doar cu o arestare de câteva ore. Tot acum 20 de ani au existat zvonuri potrivit cărora afaceristul ar fi fost un agent al serviciului de informaţii israelian, Mossad. coral