Politicienii români au mari emoții înainte de Alegerile Parlamentare din 6 decembrie 2020. Victor Ponta este unul dintre candidații Pro România pentru Camera Deputaților. Fostul prim ministru al țării este unul dintre cei mai înstăriți aspiranți la un loc în Parlament. Ce avere are, de fapt, Victor Ponta și câți bani ține în cele trei conturi ale sale a dezvăluit chiar liderul Pro România.

Ce avere are, de fapt, Victor Ponta. Câți bani ține în cele trei conturi ale sale

Victor Ponta speră să rămână în Parlamentul României pentru încă patru ani. Politicianul deschide lista pentru Camera Deputaților în București și, dacă previziunile actuale se vor confirma, va fi ales în funcția pe care și-o dorește. Potrivit propriei declarații de avere, Ponta are o situație financiară confortabilă, veniturile sale fiind consistente.

Să ne aruncăm o privire pe averea declarată de Victor Ponta înainte de alegerile parlamentare din acest weekend:

Ponta are un teren forestier în județul Dâmbovița de 5.000 mp și un teren intravilan în Prahova de 5.800 mp

Omul politic deține două apartamente în București, unul cumpărat în 2012, al doilea, în 2015

De asemenea, șeful PRO România deține o casă de vacanță în județul Prahova conduce un autoturism Mercedes-Benz din 2014

Are în conturi bancare: aproximativ 20.000 de lei, 16.000 de euro și 23.000 de dolari

Ca deputat în Parlamentul României a câștigat în ultimul an suma de 139.897 de lei

Ca avocat la firma SCP Gorun, Ponta și Asociații a încasat 15.000 de lei.

Daciana Sârbu-Ponta, investiție masivă într-o cofetărie

Partenerea de viață a președintelui PRO România are la rându-i afaceri importante. De curând, Daciana Sârbu a făcut o investiție importantă într-una dintre afacerile pe care le conduce și la care ține foarte mult.

Soția lui Victor Ponta are o cofetărie în centrul Capitalei pe care a deschis-o în 2014. Ea a demarat afacerea împreună cu o amică prin intermediul firmei D&C Sweets SRL. Primii ani de activitate au venit la pachet și cu dificultățile specifice unei noi afaceri. În această perioadă, Daciana Sârbu a investit aproximativ 36.000 de euro, potrivit declarațiilor de avere publicate în vremea când era europarlamentar.

Ce avere are, de fapt, Victor Ponta. Câți bani ține în cele trei conturi ale sale și ce alte venituri mai are s-a aflat în urma declarației de avere. Fostul prim-ministru al României aspiră pentru un loc în Parlamentul României. La sfârșitul acestei săptămâni, românii vor merge din nou la urne pentru a-și alege oamenii, care să-i reprezinte în viitorii patru ani. coral