Ce avere avea Victor Socaciu. Celebrul artist s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani. Rudele și fanii artistului sunt în stare de șoc după ce au aflat de moartea sa. Victor Socaciu avea probleme de sănătate în ultima perioadă, fiind internat la un spital din Capitală. Ce avere avea Victor Socaciu?

Ce avere avea Victor Socaciu. Din ce făcea bani când nu susținea concerte

Ce avere avea Victor Socaciu. Celebrul artist s-a stins din viață, după săptămâni întregi în care s-a luptat pe patul de spital să supraviețuiască. Din păcate, organismul lui Victor Socaciu a cedat, iar artistul s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani. Artistul s-a confruntat cu situații neplăcute în ultimele luni de viață. Relația cu fiul din căsnicia cu Marina Almășan devenise extrem de rece în ultima vreme, problemele de sănătate îi dădeau bătăi de cap, iar afacerile i-au fost afectate de pandemia de coronavirus.

În 2017, Socaciu și-a deschis firma Perenearte SRL, cu sediul la Eforie Nord, și se ocupa cu activități de creație artistică și interpretare. În primii ani afacerea a mers bine, nu avea datorii, dar artistul nu a mai apucat să actualizeze documentul de atunci. Potrivit ultimei declarații de avere, regretatul artist avea trei terenuri, unul la Covasna și unul la Cornu, două case, una la Cornu și una în Eforie, dar și o parte din venituri asigurată din drepturile de autor, pensie și indemnizația de revoluționar.

Este vorba despre o avere de 16.900 de lei, 14.000 de lei și respectiv 35.000 de lei. În perioada dintre 2012-2016 artistul avusese rolul de parlamentar de Mureș din partea PSD. Ulterior, a renunțat la acest domeniu și s-a axat pe muzică.

Marina Almășan, mesaj emoționant după moartea lui Victor Socaciu

Apropiații și rudele artistului sunt șocați de moartea sa. Fosta soție, Marina Almășan a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. „Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale. Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare , la venirea pe lume.

Îi vor și NE vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzica. Drum lin , spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea. ????

Fiul nostru, Victor Socaciu, va continua să-ți poarte numele. Și, dacă aici, pe pământ, te-au îndepărtat de el, poate de acolo, de sus, îi vei veghea mersul prin viață, alături de mine, de aici , de pe pământ…”, este mesajul postat pe o rețea socială de Marina Almășan.

– Rugăciunea Sfintei Marta pentru îndeplinirea dorințelor. Când se spune rugăciunea și de câte ori

– Cine nu-l poate ierta pe Victor Socaciu, nici după moartea sa. Vorbe grele la adresa solistului: „Părinții copiilor care ar fi trebuit să vorbească…

– Antonia, detalii inedite din „culisele” relației cu Alex Velea

– Lacrimi și durere pentru Victor Socaciu. Zeci de colegi de breaslă de-ai artistului își iau azi rămas bun de la el

– Selly, așa cum nu l-ai mai văzut! Cum arată vloggerul cu perucă

Ce riști dacă nu îți schimbi furnizorul de energie acum! Toți românii trebuie să cunoască aceste informații

Vezi care este cea mai bună ofertă de Energie Electrică și Gaz de pe Piața din România! Află toate informațiile și ofertele active coral