Din această săptămână se reiau o serie de zboruri de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj către Austria, Germania, Elveția și Irlanda.

Din 17 iunie vor fi zboruri vor fi operate după următorul program: Germania – Berlin – 2 frecvențe/ săptămână, în zilele de miercuri și duminică; Dortmund – 3 frecvențe/ săptămână, în zilele de luni, miercuri și vineri; Frankfurt Hahn – 2 frecvențe/ săptămână, în zilele de marți și sâmbătă; Memmingen – 2 frecvențe/ săptămână, în zilele de luni și vineri; Nuremberg – 2 frecvențe/ săptămână, în zilele de joi și duminică; Elveția – Basel – 3 frecvențe/ săptămână, în zilele de marți, joi și sâmbătă; Austria – Viena – 2 frecvențe/ săptămână, în zilele de miercuri și duminică.

Între 19-28 iunie, zborurile către Irlanda – Dublin vor avea o frecvență de două ori pe săptămână, în zilele de duminică și miercuri.

Pasagerii sunt rugați să țină în permanență legătura cu companiile aeriene pentru detalii referitoarele la zborul pentru care și-au achiziționat bilete de avion.

coral